Πόι: "Μας δίνει αυτοπεποίθηση ο Κάμπος"

Ο Μάουρο Πόι με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην καλή ψυχολογία που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στον Άρη μετά τα θετικά αποτέλεσμα, ενώ τόνισε πως ο Πάουλο Κάμπος έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην καλή πορεία της ομάδας, καθώς έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία.

Πόι: "Μας δίνει αυτοπεποίθηση ο Κάμπος"
INTIME

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον "Αθλητικό Metropolis":

Για το γκολ που σημείωσε: "Το γκολ αυτό είναι για εμάς, για την ομάδα, για τα παιδιά που δουλεύουμε όλοι μαζί για τον Άρη. Για τον κόσμο που ήταν στην Καβάλα. Οπότε το γκολ είναι αφιερωμένο σε εμάς και τον κόσμο"

Για τις συνεχόμενες νίκες του Άρη: "Όταν παίρνεις 2-3 αποτελέσματα, είναι καλό για μια ομάδα. Τώρα που κερδίσαμε τρία παιχνίδια είμαστε καλύτερα ψυχολογικά, αλλά ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά. Το θετικό είναι πως η ψυχολογία μας είναι καλά".

Για την συμβολή του Πάουλο Κάμπος: "Ο Κάμπος άλλαξε κάποια πράγματα, έχει το δικό του στιλ, πλέον παίζουμε 4-4-2, άλλες φορές παίζουμε 4-3-3, δεν μένει σε ένα σύστημα, αλλάζουμε θέσεις μέσα στο γήπεδο, έχει φέρει την δική του φιλοσοφία. Μ’ αρέσει που μας δίνει αυτοπεποίθηση, είναι κάτι που δεν είχαμε, είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να το έχουν αυτό".

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: "Ναι το πιστεύω πως θα είμαστε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Είμαστε Άρης, πρέπει να τελειώνουμε αυτή την χρονιά με αυτή την κατηγορία. Με την βοήθεια του κόσμου πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε".

Για την προσωπική του παρουσία: "Είμαι στο 100%. Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν ήμουν καλά, είχα πρόβλημα στην γάμπα, στην Καβάλα όμως ήμουν πολύ καλά. Μπορώ να κάνω και καλύτερα παιχνίδια, το έχω ξαναπεί. Έχουμε καλή ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ