Ποια 5άρα; Οι οπαδοί της Μίλαν γιόρτασαν για τον... Κακά!

Η Μίλαν προκρίθηκε στους "32" του Europa παίρνοντας την πρώτη θέση στον όμιλό της, όμως το γεγονός που εκτόξευσε στα ύψη τον κόσμο της στο ματς με την Αούστρια Βιέννης ήταν ο Κακά (PHOTOS)!

Ποια 5άρα; Οι οπαδοί της Μίλαν γιόρτασαν για τον... Κακά!

Τους πρώτους μήνες της φετινής αγωνιστικής σεζόν οι τιφόζι της Μίλαν έχουν πιει αρκετό... φαρμάκι βλέποντας την αγαπημένη τους ομάδα να μετράει ήδη έξι ήττες στις πρώτες 13 αγωνιστικές της Serie A και να έχει μείνει 16 πόντους πίσω από την κορυφή (7 από την 4η θέση...), ωστόσο το βράδυ της Πέμπτης δέχτηκαν διπλή παρηγοριά.

Από τη μία είδαν την ομάδα του Βιτσέντσο Μοντέλα να διαλύει 5-1 με ανατροπή την Αούστρια Βιέννης και να παίρνει το εισιτήριο για τους "32" του Europa League μέσω της πρώτης θέσης στον όμιλό της και αφετέρου απόλαυσαν για αρκετά λεπτά εντός αγωνιστικού χώρου έναν φίλο από τα... παλιά!

Ποια 5άρα; Οι οπαδοί της Μίλαν γιόρτασαν για τον... Κακά!

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Κακά, με τον 35χρονο Βραζιλιάνο να βρίσκεται από την Τετάρτη στην Λομβαρδία και αφού πρώτα επισκέφτηκε το μουσείο των "ροσονέρι" κατόπιν βρέθηκε ως επίσημος προσκεκλημένος στο "Σαν Σίρο" για να δει το ματς με τους Αυστριακούς.

Με τη φημολογία μάλιστα να οργιάζει πως σκέφτεται σοβαρά να αποδεχτεί την πρόταση της Μίλαν και να αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή (δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα σταματήσει οριστικά την ποδοσφαιρική του καριέρα και για αυτό δεν έχει απαντήσει), ο κόσμος του επεφύλαξε αποθεωτική υποδοχή στο πλαίσιο της αναμέτρησης.

Ποια 5άρα; Οι οπαδοί της Μίλαν γιόρτασαν για τον... Κακά!

Ο Κακά κατέβηκε στο ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο και είδε τον εκτελεστικό διευθυντή Μάρκο Φασόνε να του χαρίζει τη μυθική φανέλα με το Νο 22 που φορούσε στην Μίλαν στα χρόνια των μεγάλων επιτυχιών, με τον Βραζιλιάνο να χαιρετάει το κοινό και εκείνο να τραγουδάει για χάρη του.

"Siam venuti fin qua, siam venuti fin qua per vedere segnare Kaka" ("Ήρθαμε μέχρι εδώ για να δούμε να σκοράρει ο Κακά"), ήταν το σύνθημα που φώναζαν οι εκστασιασμένοι οι οπαδοί από την Curva Sud και όχι μονο και μένει να δούμε εάν ο 35χρονος θα επιστρέψει σύντομα στην Μίλαν αναλαμβάνοντας διοικητικό πόστο.

Ποια 5άρα; Οι οπαδοί της Μίλαν γιόρτασαν για τον... Κακά!

"Είναι σπουδαίο παιδί. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον του. Ήταν συγκινητικό που τον είδα μετά από καιρό", δήλωσε μετά το ματς ο Βιτσέντσο Μοντέλα για την επιστροφή Κακά, ενώ από την πλευρά του το πάντοτε αγαπημένο παιδί των φανς των "ροσονέρι", είπε:

"Μετά το ματς πήγα και στα αποδυτήρια, ήταν μία σπουδαία νίκη και είμαι βέβαιος πως την χάρηκε ο κόσμος. Είναι πάντα ωραίο συναίσθημα να γυρίζεις σπίτι, έχω τόσες πολλές σπουδαίες αναμνήσεις.

Ποια 5άρα; Οι οπαδοί της Μίλαν γιόρτασαν για τον... Κακά!

Ήταν ένα ιδιαίτερο βράδυ που θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για το καλωσόρισμα. Forza Milan".

ΜΙΛΑΝ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ 5-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK