Ποια η χώρα προέλευσης των πιθανών αντιπάλων των ελληνικών ομάδων;

Ένα κουίζ που, μέσα από τους πιθανούς αντιπάλους των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τεστάρει τις γνώσεις σου στην ευρύτερη ευρωπαϊκή γεωγραφία.

Ποια η χώρα προέλευσης των πιθανών αντιπάλων των ελληνικών ομάδων;

Κάθε κλήρωση της UEFA, ιδίως στις πρώιμες φάσεις των ευρωπαϊκών κυπέλλων, μοιάζει με ταξιδιωτικό χάρτη καλοκαιρινών διακοπών. Ομάδες από το ανατολικότερο άκρο της ποδοσφαιρικής επικράτειας της Γηραιάς Ηπείρου, στα βάθη της Ασίας, συναντούν άλλες που 'βρέχονται' από τον Ατλαντικό Ωκεανό ή τη Βόρεια Θάλασσα και η αναζήτηση για πληροφορίες μετατρέπεται σε μια αδιάκοπη περιπλάνηση.

Τη Δευτέρα οι πέντε εκπρόσωποι της ελληνικής Super League, από τον πρωταθλητής ΠΑΟΚ ως τον Άρη και τον Ατρόμητο, θα ενημερωθούν για τον (νέο) αντίπαλό τους στον γ' προκριματικό γύρο, εφόσον θα φτάσουν όλοι τους εκεί. Για τις ομάδες του Europa League μάλιστα έγινε ο διαχωρισμός σε επιμέρους γκρουπ, με την ΑΕΚ, τον Άρη και τους Περιστεριώτες να μαθαίνουν από πιο pot θα προέρχεται το εμπόδιο που θα βρουν.

Αλήθεια, εσύ ξέρεις από ποια ποδοσφαιρομάνα χώρα προέρχεται φερ' ειπείν η Καϊράτ; Εμεις φτιάξαμε 11 δύσκολες ερωτήσεις για να δοκιμάσουμε τις γνώσεις σου. Από τη γεωγραφία ή το στοίχημα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK