Ποια Ρεάλ; Μπαρτσελόνα, κοίτα την Βαλένθια!

Με μπροστάρη τον Σιμόνε Τζάτζα που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, η Βαλένθια πέρασε και από την έδρα της Αλαβές και πλησίασε σε απόσταση βολής την Μπαρτσελόνα (VIDEO).

Ποια Ρεάλ; Μπαρτσελόνα, κοίτα την Βαλένθια!

Θεωρητικά η μεγάλη αντίπαλος της Μπαρτσελόνα στη μάχη για τον τίτλο είναι η πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, όμως φέτος υπάρχει και η... Βαλένθια και δεν μπορεί ουδείς να την υποτιμήσει.

Και πώς να γίνει τέτοιο άλλωστε; Οι "νυχτερίδες" του Μαρθελίνο συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις και το απόγευμα του Σαββάτου επιβεβαίωσαν τη δυναμική τους και κόντρα στην Αλαβές αφού επικράτησαν 2-1 εκτός έδρας και πανηγύρισαν την έκτη συνεχόμενη νίκη τους στην Primera Division.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Βαλένθια ήταν ο Σιμόνε Τζάτζα, ο οποίος βρήκε δίχτυα για έκτο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος και ξεπέρασε το ρεκόρ του Μάριο Κέμπες (μή Ισπανός που σκόραρε για την Βαλενθια σε πέντε σερί ματς το 1977), με τον Ιταλό να έχει μάλιστα 9 γκολ, περισσότερα από όσα έχει η πρώην ομάδα του στη φετινή Premier League (8 μόλις γκολ η Γουέστ Χαμ).

ΑΛΑΒΕΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK