Ποιες ομάδες επιτρέπεται να κάνουν σεξ

Το θέμα του σεξ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι αρκετά μπερδεμένο. Κάποιοι προπονητές το θεωρούν ευεργετικό για τους παίκτες τους, ακόμα και πριν από μεγάλους αγώνες, κάποιοι το θεωρούν κουραστικό, παραπλανητικό και άρα επιζήμιο.

Ποιες ομάδες επιτρέπεται να κάνουν σεξ

Στα Μουντιάλ, το πράγμα απαιτεί ακόμη πιο δύσκολους χειρισμούς, καθότι οι ποδοσφαιριστές, από το ξεκίνημα της προετοιμασίας μέχρι την ολοκλήρωση της προσπάθειας τους στη διοργάνωση, λείπουν από τα σπίτια τους τουλάχιστον ένα μήνα (για τις Εθνικές που θα προχωρήσουν στο θεσμό, σχεδόν δυο μήνες). Και ένας ή δυο μήνες, χωρίς σεξ, για ένα άνδρα είκοσι, εικοσιπέντε ετών, αθλητικό, ορεξάτο, στα ντουζένια του, είναι λίγο σαν ένας μήνας χωρίς τηλεοπτικές εμφανίσεις για τον Άδωνι Γεωργιάδη: Κανείς δεν πιστεύει ότι μπορεί να επιτευχθεί. Για αυτό και πλέον, οι περισσότεροι ομοσπονδιακοί επιτρέπουν το σεξ στις ομάδες τους.

Η Huffington Post δημοσίευσε και έναν αναλυτικό πίνακα με τις Εθνικές που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και τις χώρισε σε τρεις κατηγορίες. Σε εκείνες που το σεξ επιτρέπεται ελεύθερα, σε εκείνες που επιτρέπεται με περιορισμούς και στις λίγες όπου απαγορεύεται εντελώς.

Συγκεκριμένα, η απαγόρευση ισχύει για τις:

Βοσνία (Σούσιτς: « Ας βρουν άλλες λύσεις να εκτονωθούν, αν θέλουν ας αυτοικανοποιηθούν»)

Μεξικό (Ερέρα: « Αν οι παίκτες μου δε μπορούν να αντέξουν ένα μήνα χωρίς σεξ, τότε δεν είναι έτοιμοι για να παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο»)

Χιλή, Ισπανία και Γερμανία (άνευ εξήγησης: Απλώς απαγορεύεται...)

Επιτρέπεται με περιορισμούς στην Βραζιλία (Σκολάρι: « Οι παίκτες μπορούν να κάνουν κανονικό σεξ κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Κανονικό σεξ σημαίνει όχι ακροβατικά!», στη Γαλλία (ναι στο σεξ, όχι στις ανήλικες ιερόδουλες να υποθέσω;) και στη Κόστα Ρίκα (Πίντο: « Μπορώ να διαβεβαιώσω τους ποδοσφαιριστές μου ότι αν προκριθούν στην επόμενη φάση, θα έχουν την ευκαιρία να...διασκεδάσουν όσο θέλουν» - Να λοιπόν γιατί οι Κοσταρικανοί πετάνε στο γήπεδο...).

Σε όλες τις υπόλοιπες χώρες, επιτρέπεται ελεύθερα. Και στην Ελλάδα φυσικά.

Διαβάστε ακόμη:

Σκάνδαλο στην Αγγλία με πρωταγωνιστή τον Σο

News 24/7

24MEDIA NETWORK