Ποινική δίωξη εις βάρος των 9 οπαδών
Ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και 2 πλημμελήματα άσκησε την Τετάρτη (15/11) ο εισαγγελέας εις βάρος των 9 νεαρών που αναγνωρίστηκαν στα βίντεο που έδωσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαϊδης να πρωτοστατούν σε επεισόδια, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Ποινική δίωξη για ένα κακούργημα καιδυο πλημμελήματα άσκησε την Τετάρτη (15/11) ο εισαγγελέας εις βάρος των 9 νεαρών που αναγνωρίστηκαν στα βίντεο που έδωσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαϊδης, να πρωτοστατούν σε επεισόδια, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Συγκεκριμένα διώκονται για ληστεία κατά συναυτουργία και για απρόκλητη φθορά και παραβάσεις του νόμου περί εξωσχολικού αθλητισμού.
Η υπόθεση ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή, ο οποίος θα τους καλέσει σε απολογία και αν δεν εμφανισθούν θα εκδώσει εντάλματα σύλληψης.
Στο μεταξύ ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών έδωσε εντολή να επισπευθεί η διαδικασία για την ολοκλήρωση 130 δικογραφιών που εκκρεμούν και αφορούν επεισόδια σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.