Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στους τρεις συλληφθέντες

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας και επικίνδυνη σωματική βλάβη παραπέμπονται οι τρεις συλληφθέντες (22,27 και 24 ετών) για τα επεισόδια στο Ηρόδοτος - Εθνικός που είχαν ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός 46χρονου.

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στους τρεις συλληφθέντες
INTIME SPORTS

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναουτουργία σε αθλητική εγκατάσταση άσκησε ο Εισαγγελέας στους τρεις συλληφθέντες (22, 27 και 24 ετών) για τα επεισόδια, την Κυριακή, στον αγώνα Ηρόδοτος - Εθνικός και το βαρύτατο τραυματισμό του 46χρονου.

Οι τρεις κρατούνται και θα απολογηθούν στις 11.30, την ερχόμενη Τετάρτη, στην ανακρίτρια.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: "Από τις αστυνομικές Αρχές του Ηρακλείου συνελήφθησαν χθες (14-09-2014) το βράδυ, δύο ημεδαποί, 22 και 27 ετών και σήμερα (15-09-2014) το πρωί ένας 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και παραπέμφθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, όπου τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κ.λπ.

Ειδικότερα οι συλληφθέντες, χθες το απόγευμα, λίγο πριν τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της Γ’ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων Ηροδότου - Εθνικού Πειραιά, συμμετείχαν σε συμπλοκή μεταξύ φιλάθλων, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν τραυματισμένοι στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου δυο ημεδαποί, 46 και 40 ετών.

Ο 40χρονος, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, αποχώρησε, ενώ ο 46χρονος μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Για τη συμμετοχή του στη συμπλοκή αναζητείται ακόμη ένας 32χρονος ημεδαπός.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK