Ποινής φυλάκισης στο Ρικάρντο Καρβάλιο

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε... αλλεργικά συμπτώματα με την εφορία και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης στην Ισπανία. Βέβαια, ο Καρβάλιο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Κίνα και συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο στα 39 του.

Ποινής φυλάκισης στο Ρικάρντο Καρβάλιο

Το δικαστήριο απεφάνθη και καταδίκασε τον Ρικάρντο Καρβάλιο σε επτά μήνες φυλάκιση! Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε -για τι άλλο αφού πέρασε από τη Ρεάλ και την Ισπανία- για φοροδιαφυγή το 2011 και το 2012, χρονιές κατά τις οποίες φορούσε τη φανέλα της "Βασίλισσας".

Οι ισπανικές αρχές εκτός από τους επτά μήνες, έριξαν και πρόστιμο ύψους 142,882 ευρώ στον 39χρονο αμυντικό, ενώ όπως προβλέπει ο ισπανικός νόμος γλύτωσε τους 12 μήνες φυλάκισης και το πρόστιμο των 300.000 ευρώ, καθώς ουδέποτε στο παρελθόν είχε προκαλέσει ποινικά κολάσιμα ζητήματα στη χώρα.

Πάντως, κανείς πλέον δεν πέφτει από τα σύννεφα όταν ακούει και διαβάζει θέματα που αφορούν φοροδιαφυγή ποδοσφαιριστών που παίζουν ή έπαιξαν στο ισπανικό πρωτάθλημα...

Photo Credits: AP Photo/Fernando Bustamante

News 24/7

24MEDIA NETWORK