Κράζεις (Φέγενορντ); Θαυμάζεις (Άγιαξ)!

Ντέρμπι περίμεναν οι φίλαθλοι του Ολλανδικού ποδοσφαίρου και η αλήθεια είναι πως τέτοιο παρακολούθησαν για 70 λεπτά, μέχρι να πάρει φόρα ο Άγιαξ και να διαλύσει με 4-1 την Φέγενορντ στην έδρα της (VIDEOS)!

Κράζεις (Φέγενορντ); Θαυμάζεις (Άγιαξ)!
Huntelaar

Από το 13ο αιώνα κρατάει η κόντρα ανάμεσα σε Άμστερνταμ και Ρότερνταμ. Οι δυο πόλεις συναγωνίζονται η μία την άλλη έχοντας διαφορετικές κουλτούρες, που σημαδεύτηκαν από ιστορικά γεγονότα.

Όπως είναι αναμενόμενο το ίδιο συμβαίνει και με τις δυο ομάδες-καμάρια των πόλεων και αναφερόμαστε σε Φέγενορντ - Άγιαξ. Το "Klassieker" έκανε σέντρα για φέτος το μεσημέρι της Κυριακής με τον Άγιαξ να ανοίγει το σκορ στο 50' με τον Χούντελαρ.

Δυστυχώς η χαρά δεν κράτησε πολύ για τους φιλοξενούμενους, αφού ο 18χρονος Μάτις Ντε Λιγκτ με γκάφα έχασε τη μπάλα έξω από την περιοχή του και ο Τόρνστρα ισοφάρισε σε 1-1 στο 58'. Ο "Αίαντας" πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ στο 72ο λεπτό, όταν ο Νέρες έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντόλμπεργκ.

Το... πάρτι του Άγιαξ συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με δυο ακόμα τέρματα από τους Ντε Γιονγκ (89') και Ντόλμπεργκ ξανά στο 91'!









News 24/7

24MEDIA NETWORK