Ποιοι έχουν παραδώσει πνεύμα στο Ρέντη

Τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και τα βαριά πόδια των ποδοσφαιριστών υποχρεώνουν τον Πάουλο Μπέντο να σκέφτεται ακόμα και το να μην ταξιδέψουν καν στο Καζακστάν ορισμένα από τα "βαριά όπλα" για να είναι φρέσκοι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλέξης Βιρβίλης

Ποιοι έχουν παραδώσει πνεύμα στο Ρέντη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η κούραση έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Τα συνεχόμενα παιχνίδια, το γεγονός ότι μέσα στον Οκτώβριο η ομάδα του Πειραιά είχε ένα βαρύ πρόγραμμα, τα πολλά τρεξίματα, οι ελάχιστες ανάσες που έχουν πάρει τα "βαριά όπλα" και οι δύσκολες εκτός έδρας αποστολές στη Σούπερ Λίγκα, έχουν υποχρεώσει τον Μπέντο να βλέπει με διαφορετικό μάτι πλέον το παιχνίδι με την Αστάνα.

Κι αυτό έχει να κάνει φυσικά με το γεγονός ότι την Κυριακή (6/11) ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και σαν να φαίνεται ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι αν θα πρέπει κάπου να πέσει το μεγαλύτερο βάρος, αυτό είναι το ντέρμπι και όχι το παιχνίδι στο Καζακστάν…

Υπάρχει λοιπόν από χθες (30/10) μία αίσθηση ότι ο Μπέντο προσανατολίζεται στο να προχωρήσει ένα σωρό αλλαγές στο παιχνίδι της Πέμπτης (3/11) με την Αστάνα. Κάποιοι μιλούν ακόμα και για ολικό «λίφτινγκ», όπως είχε συμβεί στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά!

Σίγουρα είναι ένα τραβηγμένο σενάριο το να δούμε έντεκα νέα πρόσωπα σε σχέση με την ενδεκάδα που κατέβασε στο Περιστέρι, όμως, είναι γεγονός πώς ο Μπέντο θέλει να δώσει ανάσες ενόψει Παναθηναϊκού σε ορισμένους ποδοσφαιριστές που δείχνουν ότι έχουν παραδώσει… πνεύμα.

Μάλιστα, επιμένουν οι καλά γνωρίζοντες τα του Ρέντη ότι δεν θα προκαλέσει σε κανέναν έκπληξη ακόμα και το ενδεχόμενο ορισμένα από τα "βαριά όπλα" να μείνουν στην Αθήνα και να μην ταξιδέψουν καν στο Καζακστάν για να αποφύγουν την ταλαιπωρία του συγκεκριμένου ταξιδιού.

Τι σημαίνει αυτό; Μπορεί π.χ. να δούμε κάποιον από τους δύο βασικούς στόπερ (Μποτία ή Ντα Κόστα) να μην μπαίνει αύριο (1/11) στο αεροπλάνο για την Αστάνα. Μπορεί επίσης να μείνει και κάποιος από τους χαφ εκτός.

Ακόμα και να ταξιδέψουν όμως, προβλέπονται αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς ορισμένοι «φωνάζουν» από μακριά ότι χρειάζονται ανάσες. Ένας από αυτούς είναι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Δεύτερος είναι ο Σεμπά και τρίτος ο Ντα Κόστα. Επίσης, και ο Φιγκέιρας έχει αρχίσει να κλατάρει.

Βάζοντας κάτω τα δεδομένα, ο Λεάλι θα πάρει τη θέση του Καπίνο, ο Ελαμπντελαουί διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, ο Βιάνα επίσης, ακόμα-ακόμα και ο Σιόβας! Επιπλέον, ο Ρομαό, ο Μάριν και ο Καρντόσο. Όλοι τους έχουν σοβαρές πιθανότητες να δουν τα ονόματά τους στην ενδεκάδα. Τουλάχιστον αυτό διέρρεε χθες το βράδυ.

Μπορεί να αλλάξει, γιατί σίγουρα θα γίνει συζήτηση ανάμεσα σε προπονητή και βασικούς, έτσι ώστε να τους ρωτήσει πώς αισθάνονται και αν αντέχουν να βγάλουν και το ματς με την Αστάνα, αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Όμως, στην παρούσα φάση το σκέφτεται πολύ σοβαρά ο Μπέντο να πάει με έναν… άλλον Ολυμπιακό στο Καζακστάν λόγω "τριφυλλιού". Αυτό το ματς άλλωστε περιμένει όλος ο κόσμος από την αρχή της σεζόν.

Για αυτό ζει και αναπνέει και αρκετός κόσμος εντός των τειχών του Ρέντη και κατ’ επέκταση έχει παρασυρθεί και ο Μπέντο που έχει αρχίσει να καταλαβαίνει εδώ και μέρες τι εστί ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και δη μέσα στο Καραϊσκάκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK