Ποιον... ξεχασμένο θυμήθηκε ο Χάσι!

Ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα ετοιμάζει για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Αστέρα (19/9, 20.30) ο Μπέσνικ Χάσι! Απέκλεσε τους Φιγκέιρας, Οφόε, Σεμπά, Καρσελά, Ρομαό και Ένγκελς. Διαβάστε σε ποια νέα πρόσωπα και μια... έκπληξη είναι έτοιμος να δώσει την ευκαιρία. Ρεπορτάζ Αλέξης Βιρβίλης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ (3ος ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ CHAMPIONS LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)  ΕΝΤΕΚΑΔΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ (3ος ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ CHAMPIONS LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΕΝΤΕΚΑΔΑ ICON

«Λίφτινγκ» ετοιμάζει ο Χάσι στην ενδεκάδα των Πειραιωτών στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου (19/9, 20.30) με τους Αρκάδες. Στην εξέδρα οι Φιγκέιρας, Οφόε, Σεμπά, Καρσελά, Ρομαό και Ένγκελς.

Πολλά τα νέα πρόσωπα στη 19άδα που ανακοίνωσε ο Χάσι για την πρεμιέρα του Κυπέλλου με τον Αστέρα (19/9, 20.30), αλλά και κόσμος και κοσμάκης που θα μείνει στην εξέδρα από το γκρουπ των «βασικών»!

Ο Χάσι που σκόπευε να κάνει εκτεταμένο ροτέισον, ενόψει και του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, άφησε εκτός αποστολής τους Φιγκέιρας, Οφόε, Σεμπά, Καρσελά, Ρομαό και Ένγκελς. Έξω, επίσης, είναι ο Ανσαριφάρντ, ο οποίος φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι δεν υπολογίζεται και οι προερχόμενοι από τραυματισμό Μποτία – Βούκοβιτς.

Αντιθέτως, στη 19άδα επέστρεψαν οι Μίλιτς, Σισέ, Μπεν και ο ξεχασμένος... Αντρέ Μάρτινς, ο οποίος έχει αγωνιστεί φέτος μόλις μία φορά στην πρεμιέρα με τη Λάρισα (για 9 λεπτά), ενώ είναι κι εκτός λίστας Champions League.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπεν, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μίλιτς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK