Ποιος είναι ο Βινσέντ Αμπουμπακάρ που αμφισβητεί τον Μοχάμεντ Σαλάχ

Τον εαυτό του με τον Μοχάμεντ Σαλάχ σύγκρινε σε δηλώσεις του ο άσος της Αλ Νασρ, Βινσέντ Αμπουμπακάρ λέγοντας πως θα μπορούσε να έχει τις ίδιες επιδόσεις αν του δινόταν ευκαιρία να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Liverpool's Mohamed Salah warms up before the group A Champions League soccer match between Napoli and Liverpool at the Diego Armando Maradona stadium in Naples, Italy, Wednesday, Sept. 7, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ στην προθέρμανση του αγώνα της Λίβερπουλ με τη Νάπολι για το Champions League AP

Μία ιδιαίτερη άποψη για το επίπεδο του άσου της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Καμερουνέζος άσος της Αλ Νασρ, Βινσέντ Αμπουμπακάρ.

Ο 30χρονος, κάτοχος του Χρυσού Παπουτσιού του Αφρικανικού Κυπέλλου Εθνών για το 2022, μετά από τα οκτώ γκολ που σημείωσε, προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις για τον Αιγύπτιο σταρ της Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στο 90FootballFr "...δεν εντυπωσιάζομαι από αυτόν, μπορώ να κάνω ό,τι κάνει. Δεν είχα την ευκαιρία να παίξω κι εγώ σε ένα μεγάλο κλαμπ. Καταλαβαίνω τη στάση του κόσμου, είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ στη Premier League. Αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Δεν με απασχολεί αν δεν αρέσει αυτό στο κόσμο..."

Σε παρόμοια τοποθέτηση είχε προβεί ο Αμπουμπακάρ και πριν εννέα μήνες, όπου μάλιστα είχε πει πως ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι πολύ ανώτερος ποδοσφαιριστής από τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Οι δηλώσεις του Καμερουνέζου φορ

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Οι Αμερικανοί πουλάνε και θυμόμαστε την πρώτη 11αδα που συνάντησαν με Σωτήρη Κυργιάκο

Λιονέλ Μέσι: Το πρώτο αινιγματικό σχόλιο του αθλητικού διευθυντή της Ίντερ Μαϊάμι

Η Αϊντχοφεν δεν πληρώνει το πρόστιμο για τα αντισημιτικά συνθήματα εάν δεν πληρώσει ο Άγιαξ για τα ομοφοβικά

News 24/7

24MEDIA NETWORK