Ποιος φίλος του Μαρινάκη μπαίνει στην ΠΑΕ

Τι αποφάσεις θα ληφθούν στην τακτική γενική συνέλευση της προσεχούς Παρασκευής (30/12). Τι ρόλο θα αναλάβει το νέο "πρόσωπο" απολύτου εμπιστοσύνης του προέδρου της ΠΑΕ.Τι πρόκειται να συμβεί με τον Γιάννη Βρέντζο, ο οποίος τελεί υπό παραίτηση από το καλοκαίρι (photos).

Ποιος φίλος του Μαρινάκη μπαίνει στην ΠΑΕ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την προσεχή Παρασκευή (30/12), στις 11.00, έχει οριστεί η τακτική γενική συνέλευση της ΠΑΕ Ολυμπιακός (σ.σ. υπάρχει και σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του συλλόγου), η οποία γίνεται κάθε χρόνο τέτοιες μέρες.

Ποιος φίλος του Μαρινάκη μπαίνει στην ΠΑΕ

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν, πέρα από την έγκριση διάφορων οικονομικών ζητημάτων, είναι και η “εκλογή νέου μέλους του ΔΣ”, όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά (στο νούμερο 7). Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνθρωπος που θα μπει και θα αναλάβει σημαντικό ρόλο στην ΠΑΕ, είναι ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, διευθύνων σύμβουλος της “Θρύλος ΑΕ” και επικεφαλής των τμημάτων υποδομής, Γιώργος Παύλου. Το πιο πιθανό είναι ότι θα του ανατεθεί ρόλος αντιπροέδρου, αλλά αυτό δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί. Ήδη, πάντως, έχει μοιράσει την καθημερινότητά του μεταξύ Ρέντη και ΠΑΕ Ολυμπιακός αναλαμβάνοντας επιπλέον αρμοδιότητες.

Ποιος φίλος του Μαρινάκη μπαίνει στην ΠΑΕ

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό είχε παραιτηθεί από Δ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και ο Θόδωρος Γιαννίκος, ο οποίος πλέον έχει αναλάβει σημαντικό ρόλο στηFIFA (σ.σ. στον Ολυμπιακό ήταν επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας),ενώ δεν επιβεβαιώθηκε η πληροφορία σύμφωνα με την οποία μπορεί να αλλάξει αρμοδιότητες ο έτερος αντιπρόεδρος Τάκης Αγραφιώτης.

Επίσης, βρίσκεται σε εκκρεμότητα το θέμα της παραίτησης που είχε υποβάλει στη διάρκεια του καλοκαιριού και στο πλαίσιο των γενικότερων αλλαγών που αποφασίστηκαν μετά τον αποκλεισμό από τη Χάποελ Μπερ Σεβά, ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Βρέντζος. Για όσους δεν το γνωρίζουν, εκείνο το διάστημα είχε αποφασιστεί το “δεξί χέρι” του Βαγγέλη Μαρινάκη να μετακομίσει στην Αγγλία και να αναλάβει στη Νότιγχαμ, πόστο ανάλογο που εκείνο που κατέχει στον Ολυμπιακό.

Τελικά, οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Φόρεστ από τοfundπου μετείχε ο πρόεδρος της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ, δεν ολοκληρώθηκαν και ο Γιάννης Βρέντζος συνέχισε να ασκεί τα καθήκοντά του στην Πλατεία Αλεξάνδρας. Η παραίτησή του, λοιπόν, δεν πρόκειται να γίνει δεκτή, όπως όλα δείχνουν, και θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του στον Ολυμπιακό, όπου έχει και πιο διευρυμένο ρόλο το τελευταίο διάστημα μετά και τη σχετική απόφαση «απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο» που έχει επιβληθεί στον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK