Ποιος γκολτζής επιθετικός του Παναθηναϊκού είσαι;

Κριστόφ Βαζέχα, Τζιμπρίλ Σισέ, Μάρκους Μπερνγκ ή Φεντερίκο Μακέντα; Κάνε το τεστ απαντώντας στις εννέα ερωτήσεις και βρες με ποιον από τους τέσσερις γκολτζήδες του Παναθηναϊκού ταυτίζεσαι περισσότερο.

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι μία από τις πιθανές επιλογές
Ο Μάρκους Μπεργκ είναι μία από τις πιθανές επιλογές ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μόλις δύο οι σεζόν του στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Κίκο Μακέντα έχει προλάβει με τα 26 γκολ στο σύνολο να εξασφαλίσει μία θέση μεταξύ των κορυφαίων ξένων σκόρερ που φόρεσαν ποτέ τα πράσινα. Προβλέπεται μάλιστα ν' αυξήσει την προσωπική συγκομιδή του, αφού η ανατροπή στην υπόθεση του συμβολαίου του και η πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του με το 'τριφύλλι' ως το καλοκαίρι του 2023, έναντι της πώλησης του πριν τον Γενάρη βγει ελεύθερος στην αγορά, τού επιτρέπει να κυνηγήσει ανώτερες επιδόσεις προσπερνώντας τον ανταγωνισμό.

Σε περίπτωση που ο Ιταλός φορ συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι μέσα στην επόμενη διετία θα ξεπεράσει το όριο των 50 τερμάτων κατά τη θητεία στο 'τριφύλλι'. Επιδόσεις που στη σύγχρονη εποχή του κλαμπ έχουν πετύχει μόνο ο Κριστόφ Βαζέχα, ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Μάρκους Μπεργκ.

Εσύ, με ποιον από τους τέσσερις ταιριάζεις περισσότερο. Μάθε μ' έναν γρήγορο τρόπο: απαντώντας στις 9 ερωτήσεις που ετοιμάσαμε ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις απαντήσεις καθενός στο παρελθόν. Η διαχρονική αξία του Πολωνού και η εκρηκτικότητα του Γάλλου ανταγωνίζονται με την κλασάτη φιγούρα του Σουηδού και τη δεύτερη καριέρα του Ιταλού.


News 24/7

24MEDIA NETWORK