Ποιος ήταν ο MVP της Εθνικής στο EURO 2004;

Οι 12+1 ισάξιες υποψηφιότητες για το 'βραβείο' εκείνου που συνέβαλε κατά τι περισσότερο από τους άλλους στην υλοποίηση της πιο απρόσμενης έκπληξης που έζησε ποτέ το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Οι Έλληνες διεθνείς σε έκσταση αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου στο EURO 2004
Οι Έλληνες διεθνείς σε έκσταση αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου στο EURO 2004 EUROKINISSI SPORTS

Ό,τι συνέβη το καλοκαίρι του 2004 στην Πορτογαλία δεν το λησμονάς όσα (15) χρόνια κι αν περάσουν. Έγινε μία (φορά) και άλλη είναι σχεδόν απίθανο να επαναληφθεί όσο κι αν δεν λες ποτέ.

Το παραμύθι, από την αρχή μέχρι το τέλος του, είχε τους ήρωες του. Μορφές που χάρισαν ζωντανή υπόσταση στο όλο στόρι δίνοντας ο ένας μετά τον άλλον συνέχεια στο προηγούμενο κεφάλαιο. Ο καθένας μας έχει διαλέξει στο μυαλό του τον απόλυτο πρωταγωνιστή.

Από τους 23 ποδοσφαιριστές της αποστολής στα 6 παιχνίδια της διοργάνωσης πήραν χρόνο συμμετοχής οι 17. Άλλοι δεν έχασαν λεπτό κι άλλοι αγωνίστηκαν ελάχιστα. Άπαντες πάντως είχαν συμβολή, ακόμη κι όσοι από τον πάγκο εμψύχωναν και πανηγύριζαν.

Διαλέγοντας τους 12+1 ψάχνουμε αυτόν τον έναν που εσύ εξύψωσες για το θαύμα που συντελέστηκε από το 'Ντραγκάο' και το 'Μπέσα' του Πόρτο ως το 'Ζοζέ Αλβαλάδε' και 'Λουζ' της Λισαβόνας.

Προσοχή! Ακολουθεί η χρήση αμέτρητων κλισέ εθνικής υπερηφάνειας! Σχεδόν επιβάλλεται...

News 24/7

24MEDIA NETWORK