Ποιος Λέσκοτ; "Η ομάδα έχει όραμα και οργάνωση"

Ο Ζοζέ Μοράις παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του, δεν θέλησε να απαντήσει για το "διαζύγιο" με Λέσκοτ και υποστήριξε πως η ΑΕΚ είναι: "ομάδα που έχει όραμα και οργάνωση".

Ποιος Λέσκοτ; "Η ομάδα έχει όραμα και οργάνωση"

Ο Ζοζέ Μοράις δεν είχε να πει άσχημα λόγια για την ομάδα του και υποστήριξε πως όσο περνάει ο καιρός η ΑΕΚ θα γίνεται όλο και καλύτερη.

" Είμαστε χαρούμενοι διότι κερδίσαμε το ματς. Είμαστε χαρούμενοι διότι το παιχνίδι ξεκίνησε διαφορετικά απ’ ότι θέλαμε. Στην αρχή ο αντίπαλος δούλεψε πολύ και έπαιξε καλά. Αλλά εμείς μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο με επιμονή. Θα μπορούσα να πω πως αν και στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο το ματς, κάναμε ευκαιρίες. Ήταν ένα παιχνίδι περίπλοκο, διότι έπρεπε να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αλλά με την υπομονή και την επιμονή που δείξαμε, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο με ακόμα περισσότερη κατοχή και με την κούραση που ήρθε στον αντίπαλο, η εικόνα μας ήταν ακόμα καλύτερη. Γνωρίζαμε πως τα γκολ θα έρθουν. Ποντάραμε στην δική μας δουλειά, στην κατοχή και ποντάραμε στην κούραση του αντιπάλου. Μετά το πρώτο γκολ, τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά. Οι παίκτες τις τελευταίες εβδομάδες έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια για να βελτιώσουν το παιχνίδι τους. Και όσο βελτιώνεται το παιχνίδι μας, τόσο το να κερδίσουμε ένα ματς θα είναι λιγότερα περίπλοκο. Θέλω να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη, στην υπομονή που έδειξαν οι οπαδοί μας. Η ομάδα ανεβαίνει, βελτιώνεται και θα συνεχίσει να δουλεύει για να προσφέρει περισσότερες χαρές στον κόσμο μας".

Για το πόσο μεγάλος αντίπαλος είναι η αρνητική ψυχολογία που υπήρχε από πριν: "Σίγουρα με τις νίκες, έρχεται η θετική ενέργεια, οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Θα έχουν τώρα καλύτερη αυτοπεποίθηση και θα πάνε καλύτερα τα πράγματα. Αυτή η αύξηση της αυτοπεποίθησης δεν αφορά μόνο τους παίκτες, αλλά και τους φιλάθλους μας".

Για το πόσα από αυτά που δούλεψε, είδε στον αγωνιστικό χώρο: "Είμαι ένα άτομο θετικό. Και επικεντρώνομαι στα θετικά πράγματα. Αυτό που είδα θετικό σήμερα, ήταν η δουλειά που έγινε και η προσπάθεια που έγινε για τη νίκη. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε, είναι να βελτιωθούμε σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Και να βάλουμε κάποιους αυτοματισμούς στον τρόπο του παιχνιδιού μας. Η ανωτερότητα ήταν εμφανής. Το ποσοστό κατοχής, ήταν πάνω από το 70%. Θα συνεχίσουμε μέχρι να βελτιωνόμαστε".

Για την αποχώρηση του Λέσκοτ: "Θέλω να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι και σ’ αυτό που ακολουθεί για το Κύπελλο. Προτιμώ να μην μπαίνω σε θέματα που αφορούν τη διοίκηση. Βρίσκομαι εδώ και θέλω να επικεντρωθώ στους παίκτες που ήδη βρίσκονται εδώ. Η ομάδα έχει διοίκηση. Δεν βιάζομαι να πάρω κάποια απόφαση. Η ομάδα έχει όραμα και οργάνωση. Δεν βιάζομαι να πάρω κάποια απόφαση και να κάνω κάποια πρόταση".

Για τις δυο αλλαγές που έγιναν: "Δουλεύω μ’ ένα σύνολο ποδοσφαιριστών, που με τον καιρό τους γνωρίζω. Η κριτική δεν με προβληματίζει, γιατί η απόφαση μέχρι να την πάρω, δεν είναι απλή υπόθεση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ήταν ΑΕΚ για 15 λεπτά

News 24/7

24MEDIA NETWORK