"Ποιος Μασούντ; Ακόμα μας χρωστάνε τον Μπουμάλ"!

Καυστική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Πανιώνιος για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκό να μιλά με τον εκπρόσωπο του Μασούντ. "Στη σφαίρα της φαντασίας", αναφέρει μεταξύ άλλων η τοποθέτηση του Ιστορικού που κάνει λόγο για χρωστούμενα των πράσινων από τη μεταγραφή του Μπουμάλ.

"Ποιος Μασούντ; Ακόμα μας χρωστάνε τον Μπουμάλ"!
masud ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπορεί το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα και πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Μασούντ Σοτζέι βρίσκεται στο... πράσινο ραντάρ, η πραγματικότητα, σύμφωνα με τον Πανιώνιο, είναι διαφορετική.

Με ανακοίνωση που εκδόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (9/1), γίνεται γνωστό πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία συνάντηση για την πώληση του παίκτη και ειδικότερα στον Παναθηναϊκό, όπου ακόμα χρωστά χρήματα από τη μεταγραφή του Μπουμάλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το τελευταίο χρονικά διάστημα, η συνεχιζόμενη προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση, αναφορικά με παίκτες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, που αποτελούν μεταγραφικό στόχο άλλων συλλόγων, έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Αποκορύφωμα όλων αυτών, ήταν το χθεσινό «ρεπορτάζ», το οποίο ανέφερε ότι υπήρξε συνάντηση των διοικητικών ηγετών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού, κ. Νίκο Λυμπερόπουλο, για την παραχώρηση του Μασούντ Σοτζέι. Φυσικά κάτι τέτοιο υπήρξε μόνο στην σφαίρα της φαντασίας, καθώς ούτε για τον Μασούντ Σοτζέι, ούτε για κάποιον άλλο παίκτη έγινε συνάντηση. Άλλωστε θα πρέπει άπαντες να γνωρίζουν ότι ακόμα υπάρχει το χρέος για την μεταγραφή του Μπουμάλ.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, θα πράξει σε κάθε περίπτωση, αυτό που θα κρίνει η ίδια ως το ενδεδειγμένο για το συμφέρον του συλλόγου. Οι τακτικές προπαγάνδας που κάποιοι χρησιμοποιούν, προκειμένου να διαφημίσουν τις ομάδες τους και να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σκοπούς, δεν μας αγγίζουν και πολύ περισσότερο δεν μας αφορούν".

24MEDIA NETWORK