Ποιος Ντιμπαλά; Αυτόν θέλει από την Γιούβε ο Τσάβι

Όταν μιλάει ο Τσάβι για την Μπαρτσελόνα και το μέλλον της καλό είναι να ακούμε με προσοχή της άποψη του. Ειδικότερα όταν ζητάει παίκτη από την Γιουβέντους και αυτός ΔΕΝ είναι ο Ντιμπαλά.

Ποιος Ντιμπαλά; Αυτόν θέλει από την Γιούβε ο Τσάβι
xavi

Μπορεί να είναι 37 ετών και να έχει αποτραβηχθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλα αυτα ο Τσάβι συνεχίζει το ποδόσφαιρο και μάλιστα με επιτυχία στο Κατάρ και συγκεκριμένα την Αλ Σαντ.

Εκεί έχει διπλό ρόλο. Του παίκτη και του συμβούλου ανάπτυξης ποδοσφαίρου στην ομάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που υπέγραψε τριετές κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας.

Μιλώντας στο Goal.com, ο Ισπανός μέσος αναφέρθηκε στην ήττα της Μπαρτσελόνα από την Γιουβέντους και το ποιον παίκτη ξεχωρίζει από τους Ιταλούς. Όσοι νομίζετε πως αυτός είναι ο Ντιμπαλά κάνετε λάθος. Κατά το ήμισυ δηλαδή...

"Εάν μπορούσα να πάρω ένα παίκτη από την Γιουβέντους αυτός θα ήταν σίγουρα ο Ντάνι Άλβες. Αποφάσισε να φύγει, αλλά για μένα είναι ο καλύτερος δεξιός μπακ στον κόσμο αυτή τη στιγμή", είπε αρχικά και τους άφησε όλους... κάγκελο.

Όσον αφορά τον Ντιμπαλά, τόνισε: "Θα ήταν μία εξαιρετική λύση για το μέλλον. Όμως τώρα είναι δύσκολο να παίξει στην ομάδα, γιατίθ έχει τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στη θέση του και είναι δύσκολο να εξελιχθεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK