Ποιός Ολυμπιακός; Ο Γκαρντ θέλει επιστροφή στην Premier League!

Ο Ρεμί Γκαρντ είναι εκ των βασικών υποψηφίων για να καθίσουν στον πάγκο του Ολυμπιακού όμως εκείνος ονειρεύεται... Premier League όπως αποκάλυψε σε αγγλικό ΜΜΕ.

Lyon's soccer coach Remi Garde looks on during a press conference in Lyon, central France, Wednesday, Sept. 19, 2012. Lyon will face Sparta Prague in an Europa League soccer match on Thursday. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's soccer coach Remi Garde looks on during a press conference in Lyon, central France, Wednesday, Sept. 19, 2012. Lyon will face Sparta Prague in an Europa League soccer match on Thursday. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Αυτή τη στιγμή διαμένει στη γενέτειρά του στη Λιόν, οι πληροφορίες τον θέλουν να γίνεται σε λίγο καιρό κάτοικος Πειραιά για χάρη του Ολυμπιακού όμως ο ίδιος προτιμάει... Premier League.

Ο λόγος για τον πρώην τεχνικό της Άστον Βίλα, Ρεμί Γκαρντ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Guardian" και στο πλαίσιο αυτής δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας ενώ παράλληλα μίλησε για τους Αρσέν Βενγκέρ και Κιλιάν Εμ'Μπαπέ.

"Μακάρι να διαρκούσε περισσότερο το πέρασμά μου εκεί. Αλλά αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαίρου. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να επιστρέψω κάποια στιγμή στην Αγγλία και να αποδείξω ότι μπορώ να είμαι προπονητής εδώ", δήλωσε μεταξύ άλλων ο 51χρονος Γάλλος τεχνικός και πρόσθεσε:

"Ο Βενγκέρ είναι απίστευτος τύπος. Είναι δύσκολο για εμένα να προβλέψω το τέλος. Δεν ξέρω πότε θα έρθει. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι με ενέπνευσε στον τρόπο που κοουτσάρω και στον τρόπο που συμπεριφέρομαι στη ζωή. Λυπάμαι για την κριτική που διαβάζω ότι τού ασκείται, διότι έχει αφοσιωθεί εδώ και 20 χρόνια στην ομάδα και την αγαπά.

Ο Εμ'Μπαπέ μου θυμίζει τον Τιερί Ανρί. Ίσως είναι πιο ώριμος από ό,τι ο Ανρί σε αυτή την ηλικία. Αυτό που θέλω να πω στον Εμ' Μπαπέ είναι να μην ξεχάσει πως έχει τα πάντα στη Μονακό.

Αν μπορείς, σε παρακαλώ, μείνε αφοσιωμένος μόνο στο ποδόσφαιρο. Μην ξεχνάς ότι είσαι μόλις 18 ετών. Συνέχισε να κυνηγάς το όνειρό σου, αυτό που είχες από παιδί, και προσπάθησε να ξεχάσεις τα πάντα που συμβαίνουν γύρω σου όταν είσαι στο γήπεδο.

Κατάλαβε πόσο σημαντική είναι η ευκαιρία να παίζεις σε μια τόσο καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Αν ο Εμ' Μπαπέ παιζει καλά, αυτό οφείλεται και στο ότι αγωνίζεται δίπλα του ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο Φαλκάο. Υπάρχουν δίπλα του και άλλοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και ένας καλός προπονητής".

News 24/7

24MEDIA NETWORK