Ποιος Ολυμπιακός; Στη Νάπολι ο Μασάς!!!

Ανατροπή δεδομένων στην περίπτωση του Ζινεντίν Μασάς και του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο 21χρονος έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Νάπολι και σύντομα θα γίνει παίκτης των "Παρτενοπέι", χωρίς ωστόσο να είναι εξασφαλισμένο το μέλλον του στο ιταλικό κλαμπ και υπάρχει εξήγηση γι' αυτό.

Ποιος Ολυμπιακός; Στη Νάπολι ο Μασάς!!!

Ο Ζινεντίν Μασάς που έπαιξε "δυνατά" στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τις τελευταίες 48 ώρες, ως μεταγραφικός στόχος των "ερυθρόλευκων", δεν πιάνει... λιμάνι στην Ελλάδα, καθώς ιταλικά δημοσιεύματα τον παρουσιάζουν κλεισμένο από την Νάπολι!

Όπως διαβάζουμε σε δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας, ο Μασάς που ήταν ελεύθερος από την Τουλούζ θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών (μπορεί) και ωρών, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο το μέλλον του στους "Παρτενοπέι".

Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί ρεπόρτερ αναφέρουν ότι ο 21χρονος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει με το κλαμπ του Μάρεκ Χάμσικ και άμεσα θα δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του...

Οι Ιταλοί, παράλληλα, γράφουν ότι τις τελευταίες ημέρες Τορίνο και Νάπολι είχαν κορυφώσει τις προσπάθειές τους να αποσπάσουν την υπογραφή του ελεύθερου Μασάς. Ο κουμανταδόρος των "Ταύρων", Ουρμπάνο Κάριο νικήθηκε από τον ομόλογό του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις που παρουσιάζεται να χειρίστηκε επί προσωπικού το θέμα του Μασάς, πετυχαίνοντας να τον φέρει στη Νάπολι, ενώ τον κυνηγούσε από το 2015!

Και η Τορίνο πάντως φέρεται ότι παρακολουθούσε τον Γαλλοαλγερινό μέσο από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, προτού έρθει σε ρίξει με την Τουλούζ δηλαδή και γίνει free agent.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μασάς από τις 30 Οκτωβρίου κινείται στην ελεύθερη μεταγραφική αγορά, αφού ένας άγριος καυγάς με τον Ντένις Ζανκό, μέλος του τεχνικού επιτελείου της γαλλικής ομάδας, έφερε τις σχέσεις του με τον κλαμπ στα άκρα που ως συνέπεια είχε το μεταξύ τους διαζύγιο!

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

News 24/7

24MEDIA NETWORK