Ποιος Ρονάλντο; Τα δίνει ΟΛΑ για τον Νεϊμάρ!

Μπορεί η Ρεάλ να έκανε βελτιωμένη πρόταση στον Ρονάλντο όμως σύμφωνα με αγγλικό μέσο, για χάρη του Νεϊμάρ έχει βάλει σκοπό να κάνει την πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών!

Ποιος Ρονάλντο; Τα δίνει ΟΛΑ για τον Νεϊμάρ!

Εντάξει, υπάρχει μεγάλη εκτίμηση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και για το λόγο αυτό ο Φλορεντίνο Πέρεθ φέρεται διατεθειμένος να του προσφέρει νέο συμβόλαιο και από τα 18 εκ.ευρώ το χρόνο να τον ανεβάσει στα 25 εκ.ευρώ, που μπορεί να φτάσουν και τα 32 εκ.ευρώ μαζί με μπόνους.

Ωστόσο μετά από 9 χρόνια αγάπης και σεβασμού, φαίνεται πως η σχέση της μαδριλένικης ομάδας με τον Πορτογάλο περνάει κρίση και πως αυτή τη στιγμή στο πρώτο της πλάνο δεν είναι άλλος από τον Νεϊμάρ.

Η αγγλική εφημερίδα "Sun" προχωράει μάλιστα το φλερτ ένα βήμα πιο πέρα καθώς υποστηρίζει πως όχι απλά ο Βραζιλιάνος είναι ο μεγάλος πόθος του Πέρεθ αλλά είναι ειλημμένη η απόφαση ο "Νέι" να καταλήξει ΑΥΤΟ το καλοκαίρι στο "Μπερναμπέου" έναντι μυθικού ποσού.

Άνθρωπος από το περιβάλλον της Ρεάλ ενημέρωσε την εφημερίδα πως υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ με την Παρί, που του επιτρέπει να φύγει από την 1η Σεπτεμβρίου με 300.000.000 ευρώ (!), με τους Γάλλους να έχουν βάλει αυτό τον όρο για να διασφαλίσουν πως ο παίκτης δεν θα μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα τουλάχιστον μέχρι να μπει το 2019.

Ποιος Ρονάλντο; Τα δίνει ΟΛΑ για τον Νεϊμάρ!

Η ίδια όμως πηγή διέρρευσε στην "Sun" πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι έτοιμος να κάνει επίδειξη ισχύος και για αυτό δεν θα περιμένει την 1η Σεπτεμβρίου: αντίθετα θα κινηθεί αυτό το καλοκαίρι για να πάρει τον 26χρονο σούπερ σταρ, προσφέροντας στην Παρί... 350.000.000 ευρώ, δηλαδή ποσό που είναι κατά 50 εκ.ευρώ πάνω από τη ρήτρα. Αρκεί να τον αφήσει έξι μήνες νωρίτερα...

Σημείωνεται πως αν το πιθανό deal της Ρεάλ με τον Νεϊμάρ θα είναι μέρος μίας ακόμα πιο μεγάλης συμφωνίας, που θα φέρει την Nike, εταιρία-χορηγό του Νεϊμάρ, στο πλευρό των Μαδριλένων αντί της Adidas με την οποία συνεργάζονται εδώ και χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK