Ποιος Αλέξις Σάντσες; Ο Μάρκο Σίλβα θέλει το... παιδί του Βενγκέρ

Ο Αλέξις Σάντσες είναι φευγάτος από την Άρσεναλ και δεν είναι ο μόνος. Ο Αρσέν Βενγκέρ με τις κινήσεις του εξωθεί και το πάλαι ποτέ πουλέν του στην έξοδο από το "Emirates" και ο Μάρκο Σίλβα περιμένει στη... γωνία για να δράσει.

Ποιος Αλέξις Σάντσες; Ο Μάρκο Σίλβα θέλει το... παιδί του Βενγκέρ
marco silva EUROKINISSI

Το 2006 ο Αρσέν Βενγκέρ έβγαλε από τα ταμεία της Άρσεναλ 10.000.000 ευρώ για να κάνει δικό του τον ανήλικο τότε, Τέο Γουόλκοτ. Ο Αλσατός έριξε με το... καλημέρα στα βαθιά τον παίκτη και πολλοί θεώρησαν τότε ότι η Αγγλία ζει στην εποχή του νέου της μεγάλου ηγέτη.

Στα 28 του πια ο Γουόλκοτ δεν εξελίχθηκε στο "τέρας" που αναμενόταν, ενώ παράλληλα φέτος δεν έχει αρχίσει στο βασικό σχήμα ουδεμία φορά...

Το γεγονός αυτό έχει σηκώσει... σκόνη στο Νησί και τα δημοσιεύματα για το μέλλον του παίκτη δίνουν και παίρνουν. Τ' όνομα του Γουόλκοτ "παίζει" για ομάδες από την πεντάδα και κάτω όπως Έβερτον, Γουέστ Χαμ, Σάουθαμπτον (εκεί έκανε το ξεκίνημα της καριέρας του) και της Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα.

Σύμφωνα με τη "Mirror" ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού παρακολουθεί την υπόθεση του 28χρονου Άγγλου διακριτικά και σκέφτεται να χτυπήσει την πόρτα της Άρσεναλ από τώρα κιόλας, ζητώντας τον δανεισμό του ταχύτατου εξτρέμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK