Ποιός Ζλάταν; Ο Νέβιλ τον έφαγε από την 11άδα!

Ποιός είπε ότι ο Ζλάταν είναι αναντικατάστατος; Ο Γκάρι Νέβιλ έφτιαξε την καλύτερη για αυτόν 11άδα στην τωρινή Γιουνάιτεντ αγνοώντας τον Σουηδό σούπερ σταρ! Δείτε τις επιλογές του.

Ποιός Ζλάταν; Ο Νέβιλ τον έφαγε από την 11άδα!

Μπορείτε να φανταστείτε ένα ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να... σκουπίζει τον πάγκο; Οι περισσότεροι λογικά όχι, όμως για τον Γκάρι Νέβιλ η καλύτερη 11άδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που μπορεί να παρατάξει αυτή τη στιγμή ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έχει μέσα τον 34χρονο Σουηδό σούπερ σταρ.

Ποιός Ζλάταν; Ο Νέβιλ τον έφαγε από την 11άδα!

Μιλώντας στο Πανεπιστημίο του Όξφορντ που ήταν καλεσμένος τη Δευτέρα, ο παλαίμαχος άσος των "κόκκινων διαβόλων" κλήθηκε να φτιάξει την ιδανική για αυτόν 11άδα για τους "κόκκινους διαβόλους" αυτή την περίοδο και σε ένα σύστημα 4-3-3, επέλεξε τους: Ντε Χέα, Βαλένσια, Σμόλινγκ, Μπεγί, Μπλιντ, Κάρικ, Ερέρα, Πογκμπά, Μαρσιάλ, Μιχιταριάν και Ράσφορντ.

Ποιός Ζλάταν; Ο Νέβιλ τον έφαγε από την 11άδα!

"Οι αρχές του στιλ παιχνιδιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - να βγάζει παίκτες από τις ακαδημίες της, να παίζει από τα άκρα- δεν πρέπει να αλλάξει ποτέ. Είναι μέρος της ταυτότητάς μας.

Όταν βλέπω τους Ράσφορντ και Λίνγκαρντ στο χορτάρι, με κάνει να αισθάνομαι υπερήφανος που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει πιστή στον εαυτό της και στις αξίες της", δήλωσε επίσης ο Νέβιλ, ο οποιός σε ερώτηση για το ποιους 4 άσους θα επέλεγε να έχει ως συμπαίκτες σε αγώνα 5Χ5, διάλεξε τους: Γκιγκς, Σκόουλς, Κιν και Κριστιάνο Ρονάλντο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK