Ποιους συμπαίκτες του αποθέωσε ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ επεσήμανε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πιο επιθετικός στα τελευταία παιχνίδια και εξήγησε πως απαιτείται να αποκτήσει διάρκεια.

Ποιους συμπαίκτες του αποθέωσε ο Μπεργκ

Mε την ενσωμάτωση των Εμποκού και Κλωναρίδη, ο Παναθηναϊκός παίζει πιο επιθετικά και αυτό το επεσήμανε ο Μάρκους Μπεργκ μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης. Ο Σουηδός επιθετικός εξήγησε πως η ομάδα επιτίθεταιμε πιο πολλούς παίκτες και έχει αφήσει το πιο συντηρητικό στυλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπεργκ στην εφημερίδα “Live Sport”:

Συμφωνείς ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού μέσα στο 2017;

Ναι, συμφωνώ με αυτό. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και σκοράραμε τέσσερα γκολ, κάτι που δεν κάνουμε συχνά φέτος. Νομίζω πως το χρειαζόμασταν και πρέπει να το επιδιώξουμε, γιατί το έχουμε ανάγκη ως ομάδα”.

Ποια στοιχεία έχει βελτιώσει ο Παναθηναϊκός και παρουσίασε αυτή την εικόνα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης;

Έχουμε παίξει καλά στα δύο τελευταία παιχνίδια, γιατί πριν δεν ήμασταν καλοί. Επιτεθήκαμε με πιο πολλούς παίκτες, πιέσαμε πιο ψηλά και βγάλαμε συνδυασμούς γρήγορα και αποτελεσματικά. Είναι σημαντικές αλλαγές στο στυλ μας, γιατί δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στην επίθεση και ψάχνουμε περισσότερο το γκολ.

Πρέπει να βελτιώσουμε και άλλο το πρεσάρισμα στην αντίπαλη άμυνα, γιατί μπορούμε να κλέβουμε μπάλες ψηλά και να βγάζουμε φάσεις πιο κοντά στον τερματοφύλακα της άλλης ομάδας. Αυτό μας γλυτώνει από πολλά μέτρα με τη μπάλα”.

Είσαι πιο απελευθερωμένος έχοντας δίπλα σου τον Εμποκού και τον Κλωναρίδη;

Ναι, είχαμε καλή συνεργασία στο παιχνίδι και νομίζω βγήκε και στα γκολ και στις ευκαιρίες. Μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα γκολ και ήταν μία εντυπωσιακή νίκη. Είναι δύο παίκτες με πολλά προσόντα και διευκολύνουν το παιχνίδι μου σε όλα τα επίπεδα. Η ενσωμάτωση τους στην ομάδα με βοήθησε. Ελπίζω τα τέσσερα γκολ να μας φτιάξουν τη ψυχολογία”.

Πιστεύεις ότι πλέον θα σταθεροποιηθεί η απόδοση της ομάδας;

Είναι ένας τομέας που πρέπει να δουλέψουμε και άλλο. Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα ως ομάδα και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί αν θέλουμε να πετύχουμε όσους στόχους μας απέμειναν. Τα επόμενα παιχνίδια θα αποτελέσουν ένα καλό τεστ για αυτό”.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Βαρδινογιάννης, ο όχλος και ο Αλαφούζος
Ο Βαρδινογιάννης χώρισε στα δύο τη Λεωφόρο
Παναθηναϊκός τεσσάρων... Αστέρων

News 24/7

24MEDIA NETWORK