Πωλείται με... 75.000.000 ευρώ ο Κοουτίνιο!

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ως πρώτο στόχο την απόκτηση του Φιλίπε Κοουτίνιο αλλά θα χρειαστεί να... ματώσει οικονομικά αν θέλει να μετακομίσει ο Βραζιλιάνος στο Παρίσι μέσα στο 2017.

Πωλείται με... 75.000.000 ευρώ ο Κοουτίνιο!

Θέλεις τον Φελίπε Κοουτίνιο; Θα πληρώσεις... αδρά! Αυτό είναι το "ζουμί" που μπορεί να βγάλει κανείς από το δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας "Le10sport.com", η οποία προχώρησε στην αποκάλυψη πως ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος όχι μόνο έχει μπει στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά η απόκτησή του έχει γίνει προτεραιότητα για τους πεντάκις πρωταθλητές Γαλλίας.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, η Παρί "χτύπησε την πόρτα" της Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι, πριν την έναρξη του Euro 2016, προσφέροντας το ποσό των 25.000.000 ευρώ για τον Κοουτίνιο, με την πρόταση όμως αυτή να απορρίπτεται χωρίς δεύτερη σκέψη από τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Πωλείται με... 75.000.000 ευρώ ο Κοουτίνιο!

Λίγους μήνες αργότερα και βλέποντας την Παρί να μην "πετάει λευκή πετσέτα" αλλά να συνεχίζει να φλερτάρει με τον παίκτη, η Λίβερπουλ ανακοίνωσε στους Παριζιάνους πως υπάρχει ένα ποσό πάνω στο οποίο μπορούν να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις οι δύο σύλλογοι και το οποίο ανέρχεται σε 75.000.000 ευρώ.

Όπως γίνεται αντιληπτό υπάρχει τεράστια απόσταση μεταξύ των 25 που προσέφερε η Παρί και των 75 που αξιώνει η Λίβερπουλ, ωστόσο, σύμφωνα με την "Le10sport.com", από τη στιγμή που οι "κόκκινοι" άνοιξαν τα χαρτιά τους δεν αποκλείεται να γίνει το deal με δεδομένο πως ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί είναι ένας ιδιοκτήτης που δύσκολα δέχεται το "όχι" ως απάντηση...

News 24/7

24MEDIA NETWORK