Poll: Οι μεταγραφές του Αντρέα Στραματσόνι

Ούτε πέντε, ούτε δέκα, ούτε δεκαπέντε. Δεκαεννέα μεταγραφές έχει πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο και το Contra.gr ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν τους καλύτερους/χειρότερους παίκτες που ήρθαν στο "τριφύλλι".

Poll: Οι μεταγραφές του Αντρέα Στραματσόνι
pao genikh paiktes

Ο Γιάννης Αλαφούζος από την πρώτη μέρα που συνεργάστηκε με τον Ιταλό προπονητή, έχει δώσει το ελεύθερο έτσι ώστε να διαμορφώσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού όπως εκείνος κρίνει.

Στον ένα περίπου χρόνο που βρίσκεται στο "τριφύλλι" ο Ιταλός, έχουν περάσει δυο μεταγραφικές περίοδοι ( χειμώνας/καλοκαίρι 2016), με τους πράσινους να αποκτούν συνολικά 19 ποδοσφαιριστές!

Η ακριβότερη προσθήκη με διαφορά μάλιστα από την επόμενη είναι αυτή του Βίκτορ Ιμπάρμπο, ο οποίος έχει αποκτηθεί ως δανεικός! Το κόστος υπολογίζεται ως εξής:

Δανεισμός από την Κάλιαρι: 1.000.000€ ( 750.000€ καθαρό ενοίκιο, συν 250.000€ για τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League).

Ετήσιες αποδοχές του παίκτη: Περίπου 700.000€.

Με λίγα λόγια ο Κολομβιανός επιθετικός θα κοστίσει 1.700.000€ στους πράσινους, που αν θέλουν να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι του 2017, θα πρέπει να πληρώσουν ρήτρα ύψους 5.000.000€ στην Κάλιαρι.

Το Contra.gr συγκέντρωσε όλες τις προσθήκες στην εποχή Στραματσόνι και ζητά από εσάς να ψηφίσετε τους καλύτερους/χειρότερους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK