Poll: Τα καλύτερα γκολ της 3ης αγωνιστικής

Το Contra.gr ξεχώρισε τα καλύτερα γκολ της 3ης αγωνιστικής στην Super League Interwetten και σε καλεί να ψηφίσεις το κορυφαίο.

Ο Χαβιέ Ματίγια πανηγυρίζει το τέρμα που πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 2-2 του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 'Κ. Βικελίδης' για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Χαβιέ Ματίγια πανηγυρίζει το τέρμα που πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 2-2 του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 'Κ. Βικελίδης' για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten. EUROKINISSI SPORTS

Συνολικά 15 τέρματα σημειώθηκαν στις 6 αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το Contra.gr ξεχώρισε τα πέντε κορυφαία, σε 'Κλεάνθης Βικελίδης', 'Γεντί Κουλέ', 'Γεώργιος Καραϊσκάκης' και ΟΑΚΑ και στο poll που βρίσκεται στο τέλος του κειμένου μπορείς να ψηφίσεις το καλύτερο.

Ο Άρης επέστρεψε από το 0-2 με τον ΠΑΣ, χάρη σε δύο καταπληκτικά τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Ωραίο το τέρμα του Νάουμετς για τους φιλοξενούμενους, αυτό του Φετφατζίδη ωστόσο για τους γηπεδούχους ήταν ένα κλικ καλύτερο.

Με τη μπάλα στημένη ο Ματίγια έχει δείξει την ικανότητα του. Ο Ισπανός μέσος το έκανε ξανά, φέρνοντας το ματς στα ίσια κόντρα για τον Άρη.

Ανατροπή, κάρτες, χαμένες ευκαιρίες και δραματικό φινάλε είχε η αναμέτρηση στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ γύρισε το 0-1 του ημιχρόνου, προηγήθηκε και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα λίγο πριν το φινάλε, όταν ο Γούτας με κίνηση ολοκληρωμένου φορ μεγάλης κλάσης ισοφάρισε σε 2-2 για τον Ατρόμητο.

Ο εξτρέμ Μαχαίρας ήταν η ευχάριστη έκπληξη της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία και με τη βοήθεια του Κρστίτσιτς έγραψε και μια ασίστ στο ενεργητικό του. Ο Σέρβος χαφ σκόραρε μετά από πάσα του Μαχαίρα, με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής.

Με την αναμέτρηση στο 0-0, ο Βαλμπουενά πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, πέρασε μια εκπληκτική πάσα στον Ραντζέλοβιτς και ο Σέρβος με μια επαφή έψαξε την κίνηση του Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός είχε πάρει σωστά τα βήματα και ολοκλήρωσε ιδανικά μια εξαιρετική συνεργασία, σκοράροντας το πρώτο από τα δύο συνολικά τέρματα του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναιτωλικό.

Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να ψηφίσεις ποιο από τα πέντε τέρματα είναι το κορυφαίο της αγωνιστικής. Ιδού:

 

News 24/7

24MEDIA NETWORK