Πολλά τα λεφτά για Καντέ: Έκλεισε στην Τσέλσι

Παίκτης της Τσέλσι θα πρέπει να λογίζεται πλέον ο Ενγκολό Καντέ, καθώς η μεταγραφή του στην Τσέλσι μπήκε στο τελικό στάδιό της. Στα 38 εκατ. η συμφωνία με τη Λέστερ.

Πολλά τα λεφτά για Καντέ: Έκλεισε στην Τσέλσι

Μέσα στις επόμενες ημέρες θ' ανακοινωθεί από την Τσέλσι η απόκτηση του Ενγκολό Καντέ.

Την Παρασκευή διέρρευσε η πληροφορία πως οι Λονδρέζοι ήρθαν σε συμφωνία με τη Λέστερ για την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού χαφ, που αποτελεί επιλογή του Αντόνιο Κόντε για τον άξονα, και θ' καταβάλουν γι' αυτήν ποσό που θα φτάσει συνολικά τα 38 εκατ. ευρώ!

Όπως γράφεται, ο Καντέ θα περάσει ιατρικές εξετάσεις μέσα στις επόμενες ημέρες και η απόκτησή του θ' ανακοινωθεί επισήμως από τους "μπλε".

Ο 25χρονος μέσος εντυπωσίασε κατά την περυσινή περίοδο όντας αναπόσπαστο κομμάτι της εξαιρετικής αμυντικής λειτουργίας των πρωταθλητών Αγγλίας. Πρώτευσε μάλιστα τόσο στα τάκλινγκ (4.7 ανά αγώνα) όσο και στα κλεψίματα (4.2 ανά αγώνα) και δικαίως κέντρισε πάνω του όλα τα βλέμματα.

Η Λέστερ τον είχε αποκτήσει ένα χρόνο πριν από τη γαλλική Καέν έναντι 8 εκατ. ευρώ. Στα 30 εκατ. δηλαδή υπολογίζεται το κέρδος των "αλεπούδων" σε μόνο μία σεζόν! Ο Ρανιέρι πάντως είχε ήδη φροντίσει να βρει τον αντικαταστάτη του, ο οποίος και ανακοινώθηκε προ ημερών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK