Πολλά τα… τραύματα με το "καλημέρα" του 2017

Προβλήματα με το "καλημέρα" για τον Πάουλο Μπέντο ενόψει του πρώτου ματς του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη (4/1). Δείτε το... απουσιολόγιο του Πορτογάλου που ψάχνει λύσεις στην άμυνα.

Πολλά τα… τραύματα με το "καλημέρα" του 2017
olympiakos milivojevic romao ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κι ενώ η επικαιρότητα στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ επικεντρώνεται στην έκβαση της υπόθεσης του Καρίμ Ανσαριφάρντ και στο αν θα ενισχυθεί ο Ολυμπιακός στο κέντρο της άμυνάς του, την ίδια στιγμή στο Ρέντη έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις με… θέα το πρώτο ματς του 2017 με τον Αστέρα Τρίπολης στον Πειραιά στις 4 Ιανουαρίου.

Ο Πάουλο Μπέντο προσπαθεί εδώ και δύο μέρες να βάλει τους ποδοσφαιριστές του σε ρυθμούς Αστέρα, αφήνοντας πίσω την οκταήμερη άδεια που είχαν πάρει για να περάσουν μαζί με τις οικογένειές τους τα Χριστούγεννα. Το κακό για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ότι τα… τραύματα για τον Ολυμπιακό είναι πολλά. Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, το απουσιολόγιο θα είναι γεμάτο για τον αγώνα με τους Αρκάδες.

Πρώτα απ’ όλα, θα απουσιάσουν οι Ντα Κόστα και Ρομαό που θα είναι σε προετοιμασία με τις Εθνικές Μαρόκο και Τόγκο αντίστοιχα για την τελική φάση του Κόπα Άφρικα.

Δεύτερον, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έχει δηλωθεί από τον Μπέντο να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής με την ομάδα της Τρίπολης. Οπότε, εκεί θα πρέπει να καλυφθεί το κενό του με τον Καμπιάσο ή τον Μπουχαλάκη. Δεν υπάρχει κι άλλος άλλωστε…

Τρίτον, όσοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού πριν από τα Χριστούγεννα, δεν τα έχουν ξεπεράσει στο 100%. Οι Ελιουνούσι και Ελαμπντελαουί το πιθανότερο είναι να μην προλάβουν τον αγώνα με τον Αστέρα. Και ο Ιντέγιε πάντως από την πλευρά του που «πειράχθηκε» ο προσαγωγός του, παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος.

Κατά συνέπεια ο Μπέντο θα κληθεί τις επόμενες μέρες να βρει το «PlanB» για να μην πάθει καμιά ζημιά ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς του 2017. Ο Αστέρας Τρίπολης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα ανέβει στο Καραϊσκάκη με σκοπό να κάνει ό,τι έκανε και η Κέρκυρα. Να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα και να πάρει ψυχολογική δύναμη ενόψει του πολύ απαιτητικού δεύτερου μισού της σεζόν.

Έχει πολλά θέματα λοιπόν να λύσει ο 47χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της 4Ιανουαρίου. Μάνι-μάνι μιλάμε για έξι απουσίες, αν και εφόσον δεν τα καταφέρει ούτε ο Ιντέγιε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο άνθρωπος που θέλει τον Τσιμίκα στην Έσμπιεργκ
Τόσο κοστίζει ο Αντερλάν Σάντος

News 24/7

24MEDIA NETWORK