Πολωνία: Ξανά στις επάλξεις ο Ντούντεκ

Πολωνία: Ξανά στις επάλξεις ο Ντούντεκ

Στον καθοριστικότερο αγώνα της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006, η Πολωνία θα έχει και πάλι στις τάξεις της τον Γέρζι Ντούντεκ. Ο Πάβελ Γιάνας κάλεσε τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ για πρώτη φορά από τον περασμένοΑύγουστο ενόψειτης κρίσιμης αναμέτρησης της 12ης Οκτωβρίου με την Αγγλία στο "Ολντ Τράφορντ", η οποία θα κρίνει οριστικά ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει την απευθείας πρόκριση για τα γήπεδα της Γερμανίας από τον έκτο προκριματικό όμιλο και ποια θα μπει στη διαδικασία των μπαράζ. Θα προηγηθεί στις 07/10 και ο φιλικός αγώνας κόντρα στη Ισλανδία.

Ο Ντούντεκ παρέμεινε παροπλισμένος από τον περασμένο Αύγουστο λόγω σοβαρού τραυματισμού στον ώμο αλλά φαίνεται πως ο ήρωας της Λίβερπουλ στον περυσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι έτοιμος να προσφέρει και πάλι τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Συνοπτικά οι "εκλεκτοί" του Πάβελ Γιάνας:

Τερματοφύλακες: Ντούντεκ, Μπόρουκ, Κοβαλέφσκι Αμυντικοί: Μπαζίνσκι, Μπακ, Κλος, Ράζα, Γιοπ, Ζεβλάκοφ, Ντούντκα Μέσοι: Κρζνοβεκ, Κοσόφσκι, Μίλα, Ραντόμσκι, Λεβαντόβσκι, Σομπολέβσκι, Σμόλαρεκ, Κάζμιερτσακ, Κατσμάρεκ Επιθετικοί: Ζουράφσκι, Φρανκόφσκι, Ράζιακ, Μπρόζεκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK