Πολύ βαριά ήττα από το Ισραήλ για την Ελπίδων

"Αντίο" στο Euro 2017 είπε η Εθνική Ελπίδων που ηττήθηκε με 4-0 εκτός έδρας από το Ισραήλ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των προκριματικών.

Πολύ βαριά ήττα από το Ισραήλ για την Ελπίδων

Η ομάδα του Ισραήλ ήταν καλύτερη από τη "γαλανόλευκη", εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα και κέρδισε με χαρακτηριστική ευκολία.

Το 1-0 έγινε στο 27' από τον Αλτμάν ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Χουτεσιώτη. Στο 42' ο Γκοζλάν βγήκε τετ α τετ, πλάσαρε πάνω στον Χουτεσιώτη, πήρε το... ριμπάιυντ μετά από σύγκρουση του Ρισβάνη με τον Έλληνα τερματοφύλακα και σε κενή εστία έκανε το 2-0.

Στο 55' οι Ισραηλίνοι ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-0, όταν σε σέντρα από δεξιά ο Χουτεσιώτης δεν υπολόγισε καλά και ο Πέρετζ με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε και τον Ρισβάνη που προσπάθησε να απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

Στο 59' ο Τσιμίκας έκανε πέναλτι στον Ντάβιντοφ με τον Αλτμάν να αναλαμβάνει την εκτέλεση διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις:

Ισραήλ: Ελκασλάσι, Σαρντάλ, Κέλτζενς, Χαμπάσι, Μπίτον, Λαβί (67' Ε'. Πέρετζ), Αλτμάν, Ντάβιντοφ (73' Μπαρσάζκι), Ντ. Πέρετζ, Οχανά (82' Νταβίντ), Γκοζλάν.

Ελλάδα: Χουτεσιώτης, Βούρος, Πούγγουρας, Ρισβάνης, Τσιμίκας, Σιώπης, Χάρισης, Μυστακίδης (60' Καραχάλιος), Δώνης (46' Ορφανίδης), Μασούρας, Κουλούρης (84' Μελικιώτης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK