Πολύ βαθιά ανάσα με το δυσκολότερο τρόπο ο Λεβαδειακός!

Με ανατροπή, ο Λεβαδειακός πήρε τη σημαντικότερη νίκη μέσα στη σεζόν με 2-1 κόντρα στον ΠΑΣ που προηγήθηκε αλλά τελικά έφυγε ηττημένος από τη Βοιωτία.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πριν από το ματς, ο Λεβαδειακός ήταν στριμωγμένος στα σχοινιά τόσο βαθμολογικά όσο και αγωνιστικά. Μετά από 23 λεπτά αγώνα στριμώχθηκε ακόμα περισσότερο αφού ο ΠΑΣ προηγήθηκε με την γκολάρα του Κόντε ο οποίος όμως εκμεταλλεύτηκε ένα κουτό αμυντικό λάθος (δύο παίκτες των γηπεδούχων πηδούν για κεφαλιά και τροφοδοτούν τον Ισπανό που σκοράρει).

Γολγοθάς πραγματικός. Και όμως, η ομάδα του Χριστόπουλου τον ανέβηκε μέχρι τέλους όχι για να σταυρωθεί αλλά για να λυτρωθεί. Το 1-1 που ήρθε από τα πόδια του Βασιλείου στο 39' (σκόραρε μετά από 4 χρόνια ο Ελληνας στράικερ) σήμανε τις πρώτες ενδείξεις της αντεπίθεσης.

Το έργο της ανατροπής ολοκληρώθηκε στο 57' με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μιλιάζες και...συντηρήθηκε μέχρι τέλους με τους Βοιωτούς να αμύνονται αποτελεσματικά και να αποφεύγουν τα μεγάλα καρδιοχτύπια. Με αυτήν την επιτυχία ο Λεβαδεικός πήρε πραγματικά βαθιά ανάσα ενώ ενίσχυσε και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του η οποία τον τελευταίο καιρό βρισκόταν στο ναδίρ.

Οι συνθέσεις

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Βούρος (64' Κουλιμπαλί), Μιλιάζες, Ουόν, Νιάς, Καραχάλιος (90' Μεντί), Καλτσάς, Μαχαίρας, Καραμπουέ (9' Βασιλείου), Γιακουμάκης, Τόνι Σίλβα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Ακόστα, Μπέριος (63' Μαμπουλού), Λίλα, Μιχαήλ, Κούτρης, Ναδάλες (68' Κοζορώνης), Τζημόπουλος, Βιντάλ (32' Γιάκος), Ζάιρο, Κόντε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK