Πονάει ο Ζαχαρόπουλος

Πονάει ο Ζαχαρόπουλος

Πολύ δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με την Καλαμαριά ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος. Το πρήξιμο στο γόνατο του αρχηγού του Ατρομήτου δεν έχει υποχωρήσει ακόμα με συνέπεια ο παίκτης να μην μπορεί να πιάσει μπάλα και να προπονηθεί κανονικά.

Εν τω μεταξύ στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μπήκε από την Τρίτη ο Μίλεν Πέτκοφ. Ο Βούλγαρος μέσος, ο οποίος έχασε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ λόγω τραυματισμού, ξεκίνησε τρέξιμο αφού εξετάστηκε πρώτα από το γιατρό του Ατρομήτου Νίκο Πισκοπάκη. Το τελικό τεστ για το αν ο Πέτκοφ θα παίξει τη Δευτέρα κόντρα στην Καλαμαριά θα γίνει την Παρασκευή.

Από εκεί και πέρα οι Γελαδάρης και Μανίκας αντιμετωπίζουν πρόβλημα από μία ίωση η οποία τους προκάλεσε και υψηλό πυρετό. Η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία καθώς τις αμέσως επόμενες ημέρες το πρόβλημα θα ξεπεραστεί.

Στην Καλαμαριά τη Δευτέρα, ο Ατρόμητος θα έχει και την υποστήριξη των οπαδών του. Η ΠΑΕ θα παραλάβει 200 εισιτήρια τα οποία αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα από τους φίλους της ομάδας. Οι οπαδοί του Ατρόμητου θα φιλοξενηθούν στη θύρα 6 του γηπέδου της Καλαμαριάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK