ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Πονάει” στην άμυνα

Πονάει η άμυνα της ΑΕΚ μόλις δυο εικοσιτετράωρα πριν τη σύγκρουση της Τούμπας για το Κύπελλο. Καράμπελας και Κάλα έκαναν ατομικό και τη Δευτέρα (16/1) και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

“Πονάει” στην άμυνα

Τα προβλήματα συνεχίζονται για την ΑΕΚ ενόψει του αγώνα δίχως αύριο με τον ΠΑΟΚ για τους “16” του Κυπέλλου. Ο Νίκος Κωστένογλου είδε και τη δευτέρα τον Νίκο Καράμπελα και τον Χουάν Κάλα να κάνουν ατομικό πρόγραμμα και να παραμένουν αμφίβολοι για το ματς της Τετάρτης.

Αμφότεροι έκαναν θεραπεία στο γυμναστήριο και η οριστική απόφαση για την συμμετοχή τους ή μη στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη θα παρθεί την Τρίτη κατά την τελευταία προπόνηση. Μαζί τους τόσο ο Νίκος Εγγλέζου όσο και ο Γκουντγίονσεν που συνεχίζει τις ασκήσεις ενδυνάμωσης. Η τελευταία προπόνηση πριν ανακοινωθεί η αποστολή θα διεξαχθεί την Τρίτη στις 12:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK