Πονοκέφαλοι για Παράσχο

Πονοκέφαλοι για Παράσχο
Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία το Γιώργο Παράσχο. Ο Ελληνας προπονητής είδε το Χρήστο Μικέ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη λόγω των ενοχλήσεων στη μέση μόλις τέσσερις ημέρες πριν από το ματς με την Ξάνθη. Η κατάσταση του παίκτη δεν εμπνέει ανησυχίες αλλά το γεγονός ότι δεν προπονείται κανονικά προβληματίζει τον Παράσχο.

O Ντοέ, παρά το πρόβλημά του, προπονήθηκε κανονικά όπως και ο Πέτκοφ τον οποίο οι πόνοι δεν έχουν εγκαταλείψει ακόμα. Η κατάσταση του Βούλγαρου θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο αλλά ο ίδιος παραουσιάζεται διστακτικός. Η συμμετοχή του μέχρι στιγμής είναι αμφίβολη.Ο Ζαχαρόπουλος συνεχίζει κανονικά την αποθεραπεία του.

Oμαλά τέλος εξελίσσεται η αποθεραπεία του Χρήστου Ηλιόπουλου. Ο φορ του Ατρομήτου ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα ενδυνάμωσης και περιμένει από τους γιατρούς να πράσινο φως για να ξεκινήσει και τρέξιμο (όχι σύντομα πάντως). Ο παίκτης θα υποβληθεί την Παρασκευή σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η εξέλιξη της θεραπείας του.

***Το Σάββατο θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του αγώνα με την Ξάνθη, τα οποία τιμώνται 15 ευρώ (Θύρες 5-6), 20 ευρώ (Θύρα 7) και 25 ευρώ (Θύρες 2,4). Η ζήτηση είναι ήδη αρκετά μεγάλη, μετά από τα συνεχόμενα επιτυχημένα αποτελέσματα της ομάδας και κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από τρία σημεία: στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου, στην πλατεία Δημαρχείου και στην πλατεία Μπουρναζίου, το Σάββατο και την Κυριακή από τις 10 το πρωϊ μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα μέχρι της 9 το βράδυ και την Δευτέρα όλη την ημέρα μέχρι και την έναρξη του παιχνιδιού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK