Πονοκεφάλων συνέχεια για Τεν Χαχ: Επεισόδιο στην προπόνηση της Γιουνάιτεντ

Δημοσίευμα υποστηρίζει πως σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα πράγματα ξέφυγαν ανάμεσα στον Μαρσιάλ κι έναν πιτσιρικά.

Manchester United's manager Erik ten Hag reacts as he walks onto the pitch ahead of he soccer match between Manchester United and Melbourne Victory at the Melbourne Cricket Ground, Australia, Friday, July 15, 2022. (AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake)
Ο Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Ο Έρικ Τεν Χαχ... γλίτωσε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έφυγε από την Αγγλία για να παίξει στο Μουντιάλ 2022, αλλά βρέθηκαν άλλοι ποδοσφαιριστές για να του φέρουν ένταση στην ομάδα.

Σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους μη διεθνείς παίκτες, φέρεται -σύμφωνα με την Mirror- να υπήρξε θερμό επεισόδιο ανάμεσα στους Αντονί Μαρσιάλ και Νταν Γκόρε.

Ο παίκτης της Κ18 της Γιουνάιτεντ (ανέβηκε με τους μεγάλους), όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Μαρσιάλ (όλα αυτά την περασμένη Τετάρτη 16/11) με τον Γάλλο να μην κάνει πίσω και να επιτίθεται στον συμπαίκτη του.

Ο Γκόρε από την πλευρά του δεν έμεινε άπραγος και απάντησε στον Μαρσιάλ με συνέπεια η κατάσταση να ξεφύγει. Εν τέλει το επεισόδιο έληξε με τον Αντονί Μαρσιάλ να ζητάει συγγνώμη που ξέφυγε.

Από τη μία ο Τεν Χαχ που βλέπει αναταραχή στα αποδυτήρια και από την άλλη ο 26χρονος επιθετικός που είδε τον Καρίμ Μπενζεμά να τραυματίζεται και τον Ντιντιέ Ντεσάμπ ν' αποφασίζει να μην καλέσει κανέναν ως αντικαταστάτη του σταρ της Ρεάλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK