Ποντάρει στην εμπειρία ο Βενγκέρ

Ποντάρει στην εμπειρία ο Βενγκέρ

Η φθίνουσα πορεία που διάγει η Άρσεναλ είχε ως αποκορύφωμα την ήττα από τη Γουέστ Μπρόμγουιτς (2-1) και τη διαφορά 14 βαθμών από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Φυσικά, οι "κανονιέρηδες" αγωνίστηκαν με σοβαρές ελλείψεις, αφού ο Τιερί Ανρί κι ο Σολ Κάμπελ απείχαν λόγω τραυματισμού.

Οι ανελλιπείς υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ προστάζουν την άμεση ανασύνταξη των παικτών του Αρσέν Βενγκέρ, αρχής γενομένης από τον αγώνα επί της Σπάρτα Πράγας την Τρίτη (18/10).

Ο Αλσατός προπονητής κρίνει επιτακτική την επιστράτευση των Κάμπελ και Ανρί στην αναμέτρηση επί των Τσέχων, αφού η ομάδα του παρουσιάζεται ισχνή στους τελευταίους αγώνες. Συνεπώς, προτίθεται να ρισκάρει τη συμμετοχή των δύο παικτών, αναλογιζόμενος ότι η χρησιμοποίηση τους εγκυμονεί πιθανή υποτροπή των τραυματισμών τους.

Ο ίδιος, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επισπεύδει την επιστροφή τους: " Εναντίον της Γουέστ Μπρόμγουιτς μας τιμώρησε η έλλειψη εμπειρίας και ωριμότητας. Μοιάζαμε περισσότερο με νεανική ομάδα, με τον τρόπο που δεχθήκαμε τα γκολ. Εξάλλου, η πρόοδος του Ανρί είναι αξιοσημείωτη. Αλλά πάμε από μέρα σε μέρα. Δεν θέλω να προσδιορίσω την ακριβή ημερομηνία. Επίσης, η απουσία του Κάμπελ θα είναι μικρότερη απ’ ότι περιμέναμε ", ενώ κατέληξε παραθέτοντας την υπέρτατη φιλοδοξία του: " Θα νοιώθω άδειος αν δεν κερδίσω το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα το κάνω όμως. Είμαι πεπεισμένος ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK