Ποντάρει στην κούραση

Ποντάρει στην κούραση
Η κούραση της Ξάνθης από τον αγώνα με τη Μίντλεσμπρο και το ταξίδι στην Αγγλία είναι ένας παράγοντας στον οποίο ποντάρει ο Απόλλων Καλαμαριάς, προκειμένου να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην ακριτική πόλη.

« Σίγουρα αν δούμε ότι η κούραση καταβάλλει τους παίκτες της Ξάνθης, θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε. Βέβαια η Ξάνθη είναι μία πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες, είδαμε ότι στάθηκε πολύ καλά απέναντι στη Μίντλεσμπρο και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος του Χρήστου. Ο αμυντικός των Πόντιων, που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του ως τώρα στο πρωτάθλημα, αναφερόμενος στην τακτική της ομάδας του, επισήμανε: « Θα προσέξουμε πρώτα την άμυνα ώστε να μην δεχτούμε γκολ. Για εμάς και η ισοπαλία θα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν βέβαια σε κάποια αντεπίθεση καταφέρουμε να πετύχουμε και κάποιο γκολ θα είναι ακόμα καλύτερα».

Η προπόνηση του Απόλλωνα έγινε στη Ραιδεστό και ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς φαίνεται να βρίσκει στο πρόσωπο του Ματσέι Μουράφσκι τον παρτενέρ του Σωκράτη Φυτανίδη στο κέντρο της άμυνας. Απών θα είναι μεταξύ άλλων και ο Ματιάσεβιτς λόγω τραυματισμού δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Πάντως η απουσία του Σέρβου μέσου ίσως δεν θα έπρεπε να θεωρείται και τόσο σπουδαία απώλεια, αφού οι εμφανίσεις του στις δύο πρώτες αγωνιστικές ήταν απογοητευτικές.

***Mπέρδεμα επικρατεί σχετικά με την ώρα έναρξης του αγώνα Ξάνθης-Καλαμαριάς. Η ΕΠΑΕ έχει ανακοινώσει ότι το παιχνίδι θα αρχίσει στις 17:00 αλλά οι δύο ομάδες υποστηρίζουν ότι ενημερώθηκαν για τις 18:30!

News 24/7

24MEDIA NETWORK