ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ποντικοί” στο ξενοδοχείο της Εθνικής

Θύματα κλοπής οι Νίνης, Χαριστέας καιΣαμαράς.

“Ποντικοί” στο ξενοδοχείο της Εθνικής

Θύματα κλοπής έπεσαν την Τρίτη (08/06) οι Άγγελος Χαριστέας, Σωτήρης Νίνης και Γιώργος Σαμαράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα δωμάτια των παικτών της Εθνικής αφαιρέθηκαν, περίπου, 1.500 ευρώ, (500 από τον καθέναν) αφού προφανώςείχαν αφεθεί χρήματα σε… κοινή θέα.

Την ίδια ώρα η νοτιοαφρικανική εφημερίδα “Mercury” με σημερινό (10/06) δημοσίευμά τηςαναφέρει ότι το συμβάν έγινε εντός του ξενοδοχείου “Beverly Hills” όπου διαμένει η Εθνική ομάδα και οι δράστεςαφαίρεσαν από μέλος της αποστολής της Εθνικής Ελλάδας το ποσό των 30.000 ραντ (3.000 ευρώ).

Το περιστατικό επιβεβαιώνεται ανεπίσημα από τις τοπικές Αρχές. Αντίθετα, η διεύθυνση του ξενοδοχείου αρνείται το συμβάν προκειμένου να αναζητηθεί ο δράστης ή οι δράστες.

Ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, Πάτσι Εσπόσιτο δήλωσε: ” Απ’ όσο γνωρίζω δεν έχει δηλωθεί καμία κλοπή. Εμείς ως διοίκηση του ξενοδοχείου, ακούγοντας αυτούς τους ισχυρισμούς, έχουμε ξεκινήσει εσωτερική έρευνα. Αν κάποιος είχε χάσει χρήματα θα απευθυνόταν σε εμάς, αλλά εμείς δεν είχαμε κανέναν με τέτοιο πρόβλημα”.

Το νέο αυτό κρούσμα έρχεται να προστεθεί στην προχθεσινή ένοπλη ληστεία που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο “Μedia Hotel” του Γιοχάνεσμπουργκ, όπου τρεις ρεπόρτερ έπεσαν θύματα διαρρηκτών, οι οποίοι τους άρπαξαν laptop, διαβατήρια, κάμερες, τις διαπιστεύσεις τους για τους αγώνες του Μουντιάλ και κινητά τηλέφωνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK