Πορεία... υποβιβασμού για Μιλιβόγεβιτς

Η Κρίσταλ Πάλας του Λούκα Μιλιβόγεβιτς πραγματοποιεί τη χειρότερη εκκίνηση της ιστορίας της στην Premier League καθώς μετράει ήδη τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς (VIDEO)!

Crystal Palace's manager Frank de Boer looks walks onto the pitch after the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Swansea City at Selhurst Park in London, Saturday Aug. 26, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Crystal Palace's manager Frank de Boer looks walks onto the pitch after the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Swansea City at Selhurst Park in London, Saturday Aug. 26, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Χάντερσφιλντ, Λίβερπουλ, Σουόνσι και τώρα... Μπέρνλι. Η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση από τον Αύγουστο που ξεκίνησε η Premier League και αυτή δεν σταμάτησε ούτε στο πρώτο παιχνίδι της μέσα στον Σεπτέμβριο, με τη Μπέρνλι να την νικάει με 1-0 και να την κρατάει καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας με 0 βαθμούς.

Σε αντίθεση με τα τρία πρώτα ματς όπου σε όλα ξεκίνησε βασικός και έγινε αλλαγή, αυτή τη φορά ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έμεινε στον πάγκο και στα 90 λεπτά, με τον Φρανκ Ντε Μπουρ να είναι πάντως εκείνος που βλέπει την καρέκλα του να τρίζει επικίνδυνα...

Κάτι αναμενόμενο ωστόσο αν αναλογιστεί κανείς πως οι "αετοί" του Λονδίνου είναι η πρώτη ομάδα μετά την Πρέστον τη σεζόν 1924-25 που ξεκινάει με τέσσερις ήττες στην κορυφαία κατηγορία χωρίς μάλιστα να έχει πετύχει ούτε ένα γκολ.

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

News 24/7

24MEDIA NETWORK