"Πόρτα" σε Μπαλοτέλι από την εθνική Ιταλίας

Ο Μάριο Μπαλοτέλι "πετάει" με την Νις όμως αυτό δεν στάθηκε ικανό για να βρει θέση στην 26άδα της Ιταλίας για τα ματς με Ισπανία και Σκόπια. Εκτός αποστολής και ο Τζάτζα.

"Πόρτα" σε Μπαλοτέλι από την εθνική Ιταλίας

Η επιστροφή του Μάριο Μπαλοτέλι στην εθνική Ιταλίας που αρκετοί εκτιμούσαν πως θα συμβεί, από τη στιγμή που ήταν μέσα στην προεπιλογή του Τζαμπιέρο Βεντούρα, δεν ήρθε ποτέ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "σκουάντρα ατζούρα" ανακοίνωσε επίσημα το Σάββατο (1/10) τους 26 παίκτες που θα έχει μαζί του στην αποστολή για τα παιχνίδια κόντρα σε Ισπανία και Σκόπια για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, με τον φορμαρισμένο φορ της Νις να μένει εκτός όπως και ο Σιμόνε Τζάτζα της Γουέστ Χαμ.

"Πόρτα" σε Μπαλοτέλι από την εθνική Ιταλίας

Όσο για τα νέα πρόσωπα που κάλεσε ο έμπειρος τεχνικός σε σύγκριση με τις πρώτες κλήσεις του, αυτοί ήταν οι Κρίσιτο, Νταρμιάν, Περίν και Σανσόνε.

Αναλυτικά η αποστολή του Τζαμπιέρο Βεντούρα:

Τερματοφύλακες: Τζανλουίτζι Μπουφόν (Γιουβέντους), Τζανλουίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν), Ματία Περίν (Τζένοα)

Αμυντικοί: Νταβίντ Αστόρι (Φιορεντίνα), Αντρέα Μπαρτσάλι (Γιουβέντους), Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους), Τζόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους), Άντζελο Ογκμπόνα (Γουέστ Χαμ), Αλέσιο Ρομανιόλι (Μίλαν)

Μέσοι: Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Φιορεντίνα), Τζάκομο Μποναβεντούρα (Μίλαν), Αντόνιο Καντρέβα (Ίντερ), Ντομένικο Κρίσιτο (Ζενίτ), Ματέο Νταρμιάν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντανιέλε Ντε Ρόσι (Ρόμα), Ματία Ντε Σίλιο (Μίλαν), Αλεσάντρο Φλορέντσι (Ρόμα), Ρικάρντο Μοντολίβο (Μίλαν), Μάρκο Παρόλο (Λάτσιο), Μάρκο Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν)

Επιθετικοί: Αντρέα Μπελότι (Τορίνο), Έντερ (Ίντερ), Μανόλο Γκαμπιαντίνι (Νάπολι), Τσίρο Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Γκρατσιάνο Πελέ (Σαντόνγκ Λούνενγκ), Νικόλα Σανσόνε (Βιγιαρεάλ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK