ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Πόρτα” της Γιουβέντους σε Σίτι για Κιελίνι

Δίχως τέλος μοιάζει η κόντρα της Γιουβέντους με τον Τζιόρτζιο Κιελίνι. Οι "μπιανκονέρι" αρνήθηκαν στο διεθνή αμυντικό να μεταγραφεί στη Μάντσεστερ Σίτι, παρά το ότι η μετακίνηση του στους "πολίτες" φάνταζει σίγουρη.

“Πόρτα” της Γιουβέντους σε Σίτι για Κιελίνι
Δίχως τέλος μοιάζει η κόντρα της Γιουβέντους με τον Τζιόρτζιο Κιελίνι. Οι “μπιανκονέρι” αρνήθηκαν στο διεθνή αμυντικό να
μεταγραφεί στη Μάντσεστερ Σίτι, παρά το ότι η μετακίνηση του στους “πολίτες” φάνταζει σίγουρη.

“Η θέση της Γιουβέντους είναι να αρνηθεί την πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για τον Κιελίνι”, δήλωσε ο πρόεδρος της “Γηραιάς Κυρίας”, Τζιοβάνι Γκόμπολι Τζίλι.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο η Μάντσεστερ Σίτι είχε καταθέσει πρόταση ύψους 7 εκ. λιρών για τον Κιελίνι, ενώ ο εκπρόσωπος του Ιταλού αμυντικού είχε μιλήσει για κατ’ αρχήν συμφωνία των δύο πλευρών, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιωθεί από την πλευρά των “μπιανκονέρι”.

Ο Κιελίνι έχει εκφράσει την επιθυμία του να αφήσει το Τορίνο και η κόντρα του με τη Γιουβέντους φθάνει στο απώγειο, με τον προπονητή της “Κυρίας”, Κλαούντιο Ρανιέρι να προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη , χωρίς ωστόσο να το έχει καταφέρει μέχρι στιγμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK