Πόρτο-Ιντερ 2-0

Ήταν της μοίρας της γραφτό να γνωρίσει την πρώτη ήττα της στο Τσάμπιονς Λιγκ στο Ντραγάο. Ο λόγος για την Ίντερ, η οποία μην μπορώντας να τα βάλει με τη Θεά Τύχη έχασε από την Πόρτο με 2-0.

Πόρτο-Ιντερ 2-0
Ήταν της μοίρας της γραφτό να γνωρίσει την πρώτη ήττα της στο Τσάμπιονς Λιγκ στο Ντραγάο. Ο λόγος για την Ίντερ, η οποία μην μπορώντας να τα βάλει με τη Θεά Τύχη έχασε από την Πόρτο με 2-0. Αντίθετα, η ομάδα του Κο Αντριάνσε κατέκτησε τους πρώτους βαθμούς της στο θεσμόμπαίνοντας με αξιώσεις στο παιχνίδι της κατάληψης μια εκ των δυο θέσεων του 8ου Ομίλου.

Οι "νερατζούρι" στο πρώτο ημίχρονο κατάλαβαν για τα καλά πως είναι να σ' έχουν ματιάσει. Με δύο τυχερά γκολ και χωρίς να έχουν απειλήσει άλλη φορά, οι "δράκοι" πήραν σοβαρό προβάδισμα για τη νίκη. Η αρχή έγινε στο 22ο λεπτό, όταν από σέντρα του Μποσίνγκουα, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Μάρκο Ματεράτσι καταλήγοντας στα δίχτυα του... έκπληκτου Σέζαρ. Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, στο 35' χρειάστηκε η βοήθεια του Βερόν (κόντρα πάνω του) προκειμένου το σουτ του Μπένι ΜακΚάρθι να αναπαυτεί για δεύτερη φοράστο ιταλικό τέρμα.

Οι Ιταλοί προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο να μαζέψουν τα κομμάτια τους προκειμένου να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο. Με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να ρίχνει στη μάχη δυο επιθετικούς (Ρεκόμπα και Αντριάνο), η Ιντερ έγινε περισσότερο επικίνδυνη για την εστία του Βίτορ Μπαΐα φτάνοντας με αξιώσεις στην περιοχή. Όταν όμως χρειάστηκε (62'), η τύχη ήταν και πάλι με το μέρος της Πόρτο, καθώς στην προσπάθεια του Λούις Φίγκο η μπάλα βρήκε το πορτογαλικό δοκάρι.

Πώς από εκεί και πέρα οι "νερατζούρι" να βρουν την ψυχολογία να πιέσουν για τη μείωση του σκορ; Μετά το 65ο λεπτόπαράτησαν ουσιαστικά το ματς αποδεχόμενοι τη μοίρα τους. Άλλο που δεν ήθελαν οι γηπεδούχοι που δίχως να πιεστούν πήραν μια μάλλον εύκολη νίκη.


Οι συνθέσεις

Πόρτο: Βίτορ Μπαΐα, Μποσίνγκουα, Πέδρο Εμάνουελ, Πέπε, Τσεχ, Λούτσο, Ασουνσάο, Ζορζίνιο (90' Ιμπσον), Κουαρέσμα (82' Ιβανίλντο), Ούγκο Αλμέιδα, ΜακΚάρθι (60' Αλαν)

Ιντερ: Σέζαρ, Κόνρτομπα, Σάμουελ, Ματεράτσι, Φαβάλι, Καμπιάσο, Βερόν, Πιζάρο (53' Ρεκόμπα), Φίγκο (82' Ζε Μαρία), Σολάρι (67' Αντριάνο), Κρουζ


News 24/7

24MEDIA NETWORK