Πώς η Εθνική ανέβηκε επτά θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη!

Η Εθνική αρχίζει και παίρνει τα πάνω της. Κι αν οι εμφανίσεις της στο γήπεδο δεν πείθουν και τον πιο δύσπιστο, έρχεται η επίσημη βαθμολογία της FIFA να το αποδείξει (PHOTO).

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Ελλάδα έχει πάρει τα πάνω της. Σίγουρα το σύνολο του Μίκαελ Σκίμπε μπορεί να αγγίξει και πιο υψηλά ποσοστά απόδοσης, αλλά μετά την απίστευτη εμφάνισή στην έδρα του Βελγίου, όλοι περιμένουν πολλά πράγματα.

Και όχι άδικα, αφού έδειξε ικανή να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε αντίπαλο και να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ως επιβράβευση στην εμφάνισή της, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της FIFA, με τη βαθμολογία των εθνικών ομάδων.

Η εθνική, βρισκόμενη στην 46η θέση, κατάφερε να αναρριχηθεί επτά θέσεις και να βρεθεί στην 39η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Ο δε αντίπαλος της εθνικής, το Βέλγιο, βρέθηκε για πρώτη φορά μετά από καιρό εκτός πεντάδας, με την ισοπαλία επί της Ελλάδας να τους "γκρεμίζει" στην έβδομη θέση.

Αλλαγές είχαμε και στην πρωτιά της βαθμολογίας, με την Βραζιλία να κάνει δυναμικό comeback, μετά τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις της Αργεντινής το τελευταίο διάστημα.

Δείτε την κατάταξη:

Πώς η Εθνική ανέβηκε επτά θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη!
Πώς η Εθνική ανέβηκε επτά θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη!

Θυμίζουμε πως επόμενο ματς της εθνικής Ελλάδας είναι στις 9 Ιουνίου, στη Ζένιτσα με την Βοσνία και Ερζεγοβίνη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK