Πώς η μεταγραφή του Μήτρογλου μπορεί να ξεπεράσει αυτή του Ρέτσου!

Η Μπενφίκα πούλησε τον Κώστα Μήτρογλου στην Μαρσέιγ για 15.000.000 ευρώ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Ωστόσο, φρόντισε να βάλει έναν ειδικό όρο που μπορεί να της αποφέρει σχεδόν τα... διπλάσια χρήματα και η πώλησή του να ξεπεράσει αυτή του Ρέτσου, ως η ακριβότερη Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Πώς η μεταγραφή του Μήτρογλου μπορεί να ξεπεράσει αυτή του Ρέτσου!

Ο "πόλεμος" που δέχθηκε ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, για την πώληση του Κώστα Μήτρογλου, ειδικά μετά το έγγραφο "φωτιά" με την πρόταση 40.000.000 ευρώ των Κινέζων που ήρθε στην επιφάνεια, είχε ως αποτέλεσμα να βγουν κι άλλες λεπτομέρειες στη φόρα.

Ως γνωστόν, η πρόταση των Κινέζων των περασμένο χειμώνα θα έφτανε μέχρι και τα 45.000.000 ευρώ, ωστόσο το deal δεν έγινε. Αντ' αυτού, η Μπενφίκα πούλησε τον Έλληνα στράικερ για 15.000.000 ευρώ στη Μαρσέιγ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, με αποτέλεσμα να τα... ακούσει ο πρόεδρος, καθώς το ποσό θεωρήθηκε χαμηλό.

Δεν ισχύει όμως κάτι τέτοιο, όπως αποκαλύπτει η πορτογαλική " Record". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Πορτογάλων, η Μπενφίκα εκτός από τα 15.000.000 ευρώ που εισέπραξε για τον Κώστα Μήτρογλου, έβαλε ως όρο να εισπράξει και το 50% σε ενδεχόμενη πώλησή του από τη Μαρσέιγ.

Επειδή όμως γνωρίζουν ότι ο "Μητρογκόλ" όντας πλέον 29 ετών, μπορεί να πουληθεί με λιγότερα χρήματα, έβαλαν και δεύτερο ειδικό όρο προκειμένου να εισπράξουν τουλάχιστον 12.500.000 ευρώ, όσα χρήματα κι αν πουληθεί εκείνος.

Άρα το συνολικό ποσό της μεταγραφής του Μήτρογλου μπορεί να φτάσει τα 27.500.000 ευρώ και να γίνει η ακριβότερη πώληση Έλληνα ποδοσφαιριστή, πιο ακριβή κι από εκείνη του Παναγιώτη Ρέτσου από τον Ολυμπιακό στη Λεβερκούζεν που έφτασε τα 22.000.000 ευρώ.

24MEDIA NETWORK