Πώς κλειδώνεις τον Αζάρ στ' αποδυτήρια;

Ο Βέλγος είναι ο Νο1 κίνδυνος για τον ΠΑΟΚ. Διότι εκτός από παικταράς είναι και αγριεμένος, πετυχαίνοντας χατ τρικ.

Chelsea's Eden Hazard celebrates scoring his side's first goal during their English Premier League soccer match between Chelsea and Cardiff City at Stamford Bridge stadium in London Saturday, Sept. 15, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Εντέν Αζάρ AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Μετά το φινάλε του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Εντέν Αζάρ, MVP των Βέλγων, πίεσε πολύ για να φύγει από την Τσέλσι. Δεν ήξερε τι του ξημέρωνε επί Σάρι και ύστερα από έξι χρόνια στο Λονδίνο αναζητούσε φρέσκιες προκλήσεις. Η Ρεάλ Μαδρίτης τον περίμενε καρτερικά, αλλά η μετακίνησή του έμεινε στη μέση.

Μέχρι που συμβιβάστηκε με την παραμονή στους "μπλε" και κατάλαβε πως το μέλλον του, για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη, είναι ταυτισμένο μαζί τους. Δεν γκρίνιαξε, δεν στραβομουτσούνιασε, αποδέχθηκε την κατάσταση κι έπαιξε μπάλα. Έχοντας την ίδια όρεξη, με αποτέλεσμα στα πρώτα πέντε παιχνίδια της Τσέλσι στην τρέχουσα σεζόν να έχει 5 γκολ και 2 ασίστ. Με βάσει μάλιστα τα λεπτά που έχει αγωνιστεί, αυτό βγάζει συμμετοχή στο σκοράρισμα των Λονδρέζων ανά 43.9 λεπτά.

Τα τελευταία τρία γκολ ήρθαν στο σαββατιάτικο 4-1 επί της Κάρντιφ στο "Στάμφορντ Μπριτζ". Οι φιλοξενούμενοι Ουαλοί προηγήθηκαν, προτού ο Αζάρ γυρίσει μόνος το παιχνίδι σκοράροντας στο 37', στο 44' και στο 80' (με πέναλτι).

Φυσικά δεν έκανε μονάχα αυτά...

Ο Σάρι δεν είχε λόγια μετά τα... θαύματα του ποδοσφαιριστή του λέγοντας πως " πριν έρθω θεωρούσα πως είναι ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Πλέον έχω αλλάξει άποψη, ίσως είναι ο καλύτερος, ασχέτως αν μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο".

Το επόμενο παιχνίδι της αγγλικής ομάδας είναι την Πέμπτη στην Τούμπα, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα του ομίλου του Europa League.

Πρόκληση για τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αποκόψει τον ηγετικό Βέλγο από τους υπόλοιπους της Τσέλσι και να τον εξουδετερώσει. Αν βρει τρόπο να μην βγει ποτέ στον αγωνιστικό χώρο, θα έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Κόντρα στην Κάρντιφ η Τσέλσι έπαιξε με: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Αλόνσο, Ζορζίνιο, Καντέ, Κόβατσιτς (50' Μπάρκλεϊ), Πέδρο (68' Γουίλιαν), Αζάρ (84' Τζαπακόστα), Ζιρού

News 24/7

24MEDIA NETWORK