Πως μπαίνουν τα χρήματα για τα χρέη

Η γενική συνέλευση που ανακοινώθηκε για τις 27 Απριλίου και η σύναψη ομολογιακού δανείου από την εταιρεία "ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ" βάζουν στην τελική του ευθεία το ζήτημα της εξόφλησης των οφειλών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο.

Πως μπαίνουν τα χρήματα για τα χρέη
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης γνωστοποίησε ότι μέχρι τέλος Απριλίου θα έχει εξοφλήσει τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο, γι' αυτό και οι άνθρωποι του Δικεφάλου προετοιμάζονται τεχνικά για να μπουν τα απαραίτητα κεφάλαια και να είναι έτοιμοι όταν ανάψει το πράσινο φως για την ρύθμιση των οφειλών. Ανακοινώθηκε, λοιπόν, γενική συνέλευση για τις 27 Απριλίου και ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, εκτός της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που θα προκυρηχθεί, είναι η σύναψη ομολογιακού δανείου με την εταιρεία "ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ" συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη.

Να διευκρινιστεί ότι δεν πρόκειται για δάνειο από τράπεζα, αλλά από την εταιρεία η οποία έχει το πλειοψήφικο πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ώστε να έρθουν γρήγορα τα χρήματα και να άρθουν κάποιοι περιορισμοί που σήμερα έχει η Ρωσία, αλλά και να αποφευχυθούν κάποιοι επιπλέον φόροι από την μεταφορά. Τα χρήματα αυτά του ομολογιακού δανείου θα μετοχοποιηθούν σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Συνολικά εκτιμάται ότι για την ρύθμιση των χρεών και τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο του 2015 το ποσό που θα μπει στα ταμεία της ΠΑΕ θα είναι πάνω από 15 εκ. ευρώ.

Στο συμβούλιο της ΕΠΟ ο Αγγελίδης

Στο μεταξύ σήμερα (6/4) ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, θα παραβρεθεί στο συμβούλιο της ΕΠΟ. Κεντρικό θέμα συζήτησης θα είναι οι θέσεις της ομοσπονδίας σχετικά με το νομοσχέδιο αλλά και τις γενικότερες προτάσεις Κοντονή, μετά και τη συνάντηση με ΕΠΟ, UEFA και FIFA.

News 24/7

24MEDIA NETWORK