Πώς να αντέξει ο Έμερι; Έγιναν οκτώ οι υποψήφιοι διάδοχοι!

Ο Ουνάι Έμερι μετράει αντιστροφα για την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν (εκτός αν κατακτήσει το CL...) και στην Παρί έχουν ήδη φτιάξει τη λίστα με 8 υποψήφιους για τον πάγκο!

Πώς να αντέξει ο Έμερι; Έγιναν οκτώ οι υποψήφιοι διάδοχοι!

Έχει την ομάδα του πρώτη στο πρωτάθλημα και ουσιαστικά την έχει ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο, στη φάση των ομίλων του Champions League την οδήγησε... τρένο στους "16", το θέαμα που προσφέρει στον κόσμο της ομάδας είναι άκρως ικανοποιητικό, και όμως θα πρέπει να κάνει ένα μικρό θαύμα για να μείνει στον πάγκο.

Ποιός είναι αυτός; Μα φυσικά ο Ουνάι Έμερι που κάθεται στον πιο ηλεκτρικό πάγκο της Ευρώπης με τους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν να έχουν πείσει τους εαυτούς τους πως χρειάζεται ένα πιο "βαρύ" όνομα για να διαχειριστεί τις αμέτρητες πριμαντόντες που έχουν μαζευτεί στο "Παρκ Ντε Πρενς" και να ετοιμάζονται να... σχολάσουν τον Ισπανό.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της γαλλικής ιστοσελίδας "Le10Sport", ο Νασέρ Ελ Κελαϊφί ψάχνει εδώ και καιρό τον έμπειρο τεχνικό που θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης, με τον αθλητικό διευθυντή Αντέρο Ενρίκε να έχει ήδη φτιάξει λίστα υποψηφίων αντί-Έμερι! Λίστα που αριθμεί πλέον οκτώ άτομα.

Αυτοί είναι οι Λουίς Ενρίκε, Ντιέγκο Σιμεόνε, Αντρέ Βίλας-Μπόας, Ζοζέ Μουρίνιο, Αντόνιο Κόντε, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Κάρλο Αντσελότι και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με την ιστοσελίδα να τονίζει μάλιστα πως η επιθυμία του τεχνικού διευθυντή είναι η άφιξη στο Παρίσι του Ποτσετίνο από την Τότεναμ.

Κάτι όμως που δημιουργεί προβληματισμό στον ιδιοκτήτη της Παρί αφού προτιμάει προπονητή με μεγαλύτερο όνομα και εμπειρία...

News 24/7

24MEDIA NETWORK