Πως ο Πεπ... έκοψε το σεξ στον Μέσι!

Σε άκρως ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις αναφορικά με "συμβουλές" που δίνει ο Γκουαρδιόλα στους ποδοσφαιριστές του προχώρησε ο Σαμίρ Νασρί σε τηλεοπτική εκπομπή!

Πως ο Πεπ... έκοψε το σεξ στον Μέσι!

Ο Σαμίρ Νασρί αγωνίζεται τη φετινή σεζόν ως δανεικός στην Σεβίλλη από την Μάντσεστερ Σίτι ωστόσο στο διάστημα που ήταν στο "City of Manchester" πριν φύγει στα τέλη Αυγούστου για την Ανδαλουσία πρόλαβε να μάθει αρκετά από τα... χούγια του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ένα μάλιστα από αυτά έχει να κάνει με τη σεξουαλική ζωή των παικτών της ομάδας του, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να αναφέρει στην τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του "L'Équipe du Soir".

Πως ο Πεπ... έκοψε το σεξ στον Μέσι!
© SEB / FAMEFLYNET.UK.COM

"Σε μια ημέρα ρεπό, μας είπε ότι όποιος ήθελε να κάνει σεξ, θα έπρεπε να το κάνει πριν τα μεσάνυχτα γιατί θα πρέπει να έχουμε καλό ύπνο.

Είπε ότι το εφάρμοσε με τον Μέσι και από τότε ο Αργεντινός δεν υπέστη ξανά κάποιον μυικό τραυματισμό. Επίσης με τον Λεβαντόβσκι, τον οποίον άφησε στον πάγκο και τότε άρχισε να καταλαβαίνει κάποια πράγματα".

Πως ο Πεπ... έκοψε το σεξ στον Μέσι!
© EAMONN AND JAMES CLARKE/EMPICS ENTERTAINMENT

Όσο για τις συμβουλές που έδωσε ο Καταλανός τεχνικός στον ίδιο όταν ανέλαβε τα ηνία των "πολιτών" το περασμένο καλοκαίρι, εξομολογήθηκε:

"Όταν έφθασε μου είπε ότι έπρεπε να ήμουν 76 κιλά. Δε ζύγιζα τόσο από τότε που ήμουν στη Μαρσέιγ, γιατί στην Premier πάντα υπάρχει πρόγραμμα για ενδυνάμωση μυών. Θέλει λεπτούς παίκτες και με καλή φυσική κατάσταση.

Πως ο Πεπ... έκοψε το σεξ στον Μέσι!

Έφθασα με τέσσερα κιλά περισσότερα από όσα έπρεπε να είχα. Με τον Γκουαρδιόλα εάν έχεις 2,5 κιλά παραπάνω, δεν μπορείς να προπονηθείς με την ομάδα. Έτσι, προπονήθηκα μόνος μου..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK