Πώς οι μπράβοι του Ρονάλντο έδιωξαν τους φωτογράφους στο Μιλάνο

Ο Ρονάλντο δεν πήγε στο Παρίσι για τη Χρυσή Μπάλα, αφού προτίμησε να βρεθεί στο Μιλάνο για να παραλάβει το βραβείο του MVP της Serie A. Και εκεί όμως, η παρουσία του Πορτογάλου σταρ ήταν επεισοδιακή.

O Κριστιάνο Ρονάλντο με το βραβείο του MVP της ιταλικής Serie A (02/12/2019)
O Κριστιάνο Ρονάλντο με το βραβείο του MVP της ιταλικής Serie A (02/12/2019) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έδωσε το παρών στην εκδήλωση του 'France Football' στο Παρίσι για την απονομή της Χρυσής Μπάλας. Η πληροφορία που τον κράτησε μακριά από την πόλη του φωτός ήταν κατά το ήμισυ σωστή, αφού πράγματι δεν ήταν ο Πορτογάλος νικητής (ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε το βραβείο για 6η φορά), αλλά ούτε και εκτός τριάδας. Σε κάθε περίπτωση, ο CR7 έμεινε στην Ιταλία και πετάχτηκε μέχρι το Μιλάνο όπου τον περίμενε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της Serie A για την περσινή σεζόν.

Ωστόσο και η εκεί παρουσία του δεν συνοδεύτηκε από... νορμάλ συνθήκες. Ο Ρονάλντο έφτασε με το αυτοκίνητο του στο θέατρο που φιλοξενούσε το Gala del Calcio αλλά παρέμεινε μέσα σε αυτό, μέχρι να ανακοινωθεί η δική του υποψηφιότητα ως αυτή που επικράτησε στην ψηφοφορία του MVP της Serie A! Ο Πορτογάλος δεν έμεινε μόνο σε αυτή την διάκριση καθώς αναδείχθηκε και ως ο κορυφαίος επιθετικός παίκτης της κατηγορίας.

Η περιπετειώδης είσοδος του Ρονάλντο στην εκδήλωση είχε ένα ακόμη επεισόδιο. Τη στιγμή που ο CR7 κατευθυνόταν εντός του θεάτρου που φιλοξενούσε την εκδήλωση, οι σωματοφύλακες του εμπόδισαν τους φωτογράφους να αποθανατίσουν στιγμές με τον επιθετικό της Γιουβέντους. Με ποιον τρόπο; Σημαδεύοντας με φακούς τις κάμερες! Χρησιμοποίησαν φως για να εμποδίσουν τους φωτογράφους να 'αιχματωλίσουν' τον Πορτογάλο σταρ.

Με τις κακές γλώσσες να λένε πως ο Ρονάλντο δεν ήθελε να συνδεθεί κάποια γκριμάτσα του με την απουσία του από το gala για την Χρυσή Μπάλα στο Παρίσι... Ο Πορτογάλος πάντως κρατούσε το πλατύ του χαμόγελο για την στιγμή που πόζαρε με τα δύο βραβεία του ή δίπλα στην εντυπωσιακή Ντιλέτα Λεότα. Και δικαιολογημένα.

Προλαβαίνει η Μίλαν να προσπεράσει τη Νάπολι; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK